Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CS U Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
11 Feb 2018

Liga 1: CS U Craiova - Sepsi Sfântu Gheorghe 1-0

CS U Craiova a trecut greu de Sepsi Sfântu Gheorghe, dar a obținut maximum de puncte și a reușit să profite de egalul dintre FCSB și CFR, strângând distanța față de primul loc.

Cu o echipă nouă și de o valoare incontestabil superioară lotului din toamnă, Sepsi a venit la Craiova dispusă să sacrifice fotbalul în favoarea betonării defensive. Cu lecțiile bine făcute, Eugen Neagoe a reușit să închidă aproape toate traseele obișnuite ale lui Devis Mangia și chiar a terminat prima repriză cu cea mai mare ocazie din meci, după un corner la care Obsivac a avut toată poarta în față de la doar 5 metri. Mateiu și Martic ratează și ei șansa să deschidă scorul și doar Mitriță reușește să mai anime cei 15.000 de spectatori până la pauză.

Universitatea începe mult mai hotărâtă partea secundă, cu același Mitriță aproape de 1-0 în minutul 46, la o fază frumos lucrată pe dreapta de Martic. La doar un minut după, Tiago apare bine la colțul scurt după un corner al lui Zlatinski și îi dă emoții lui Rîmniceanu, cu o deviere cu capul. Golul victoriei Craiovei vine în minutul 61, când Mitriță are inspirația să-l lase pe Gustavo să execute o lovitură liberă din partea stângă. Brazilianul lovește perfect, iar mingea prinde pământul înșelător, lovește bara laterală și sfârșește în plasa oaspeților.

După gol, Sepsi arată că știe fotbal și în jumătatea adversă și reușește să echilibreze disputa. Centralul Antonie nu vede un penalty evident la Burlacu pe final, dar Craiova reușește să închidă meciul.

 

sursa: ucv1948.ro

Alte știri din Liga 1