Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CS U Craiova - FC Botoșani 0-0Bogdan Danescu / SportPictures.eu
12 Iul 2015

Liga 1: CS U Craiova - FC Botoșani 0-0

După un meci spectaculos, cu numeroase faze de poartă, CS U Craiova și FC Botoșani încheie în nota etapei, împărțindu-și punctele.

Cu perspectiva primei victorii din actualul campionat, oltenii încep avântat și au primele șanse de gol. Achim centrează perfectă pentru Rocha, care prelungește lui Bawab, dar șutul e respins in corner. Popov, venit lansat, reia cu capul în forță, milimetric pe lângă poartă, lovitura de la colț executată de Băluță. Devierea lui Acka din patru metri e respinsă în corner. Moldovenii ripostează cu o fază lucrată: voleul al lui Batin din 9 metri se duce pe lângă, după o pasă lobată peste zid din lovitură liberă a lui Croitoru. Oltenii domină și, cu 10 minute înainte de finalul reprizei, își crează o nouă oportunitate, numai că șutul în forță al lui Hergheligiu, din marginea careului, este deviat în corner. În ultimele secvențe ale reprizei, Bălgrădean are două intervenții senzaționale în fața lui Croitoru și a lui Cordoș.

Craiova începe în forță și actul secund. Bawab, lansat perfect pe culoar de Hergheligiu, driblează din preluare un adversar, dar pasa spre Băluță e interceptată de portar. Un-doi perfect între Nuno Rocha și Bawab, ultimul finalizează cu un șut puternic, din 6 metri, în unghi, dar Iliev se opune. Curelea, intrat în locul lui Hergheligiu, e blocat în ultima clipă. După o centrare superbă a lui Vătăjelu, Nuno Rocha stopează în centrul careului pe piept, dar voleul e respins iar de portar. Sunt momente în care Iliev face minuni între buturile Botoșaniului. Cu un sfert de oră înante de final, o ciocnire involuntară între Acka și Tîrnăcop îl scoate din joc pe fundașul ivorian, plin de sânge, în locul lui intrând Kay. Craiova continuă ofensiva: Curelea îl lasă singur pe Bawab cu portarul, dar atacantul iordanian, din poziție incomodă, nu reușește să trimită în forță, cu capul, iar Iliev prinde. Finalul de joc este cu scântei, moldovenii trag de timp și fragmentează jocul la fiecare față.

Se termină CS U Craiova - FC Botoșani 0-0, fără învingători și învinși, la fel ca precedentele patru jocuri ale etapei.

 

CS Universitatea Craiova: Bălgrădean - Achim, Acka (Kay '76), Popov, Vătăjelu - Băluţă, Mateiu - Târnăcop, Bawab (Ferfelea '84), Herghelegiu - Nuno Rocha . Antrenori: Sorin Cîrţu, Emil Săndoi

FC Botoşani: Iliev- Dimitrov, Cordoş, Plămadă, Browne - Vaşvari, Cucu - Croitoru (Miron '89), Batin, Ivanovici (Brata '66)- Roman. Antrenor: Leo Grozavu.

 

sursa: csuc.ro

Alte știri din Liga 1