Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CS U Craiova - CFR Cluj 2-1Bogdan Danescu / SportPictures.eu
17 Dec 2017

Liga 1: CS U Craiova - CFR Cluj 2-1

CS U Craiova s-a impus pe teren propriu cu scorul de 2-1 în derbyul cu liderul CFR Cluj, dar ardelenii rămân pe primul loc la finalul anului 2017.

Pe un stadion plin, oltenii au deschis scorul în prelungirile primei reprize prin Băluță, cel care a marcat cu o lovitură de cap. Imediat după startul reprizei secunde, Mitriță a dus scorul la 2-0, după o lovitură liberă executată foarte bine. După gol, CFR a revenit în joc, iar introducerea lui Urko Vera s-a dovedit a fi inspirată. Spaniolul a marcat la prima atingere de balon golul de 2-1. Până la finalul partidei, CFR a controlat în totalitate jocul, ajutată și de eliminarea lui Băluță, însă fără să reușească să înscrie golul egalizator. Omrani și Urko Vera au ratat două ocazii uriașe în finalul meciului.

Cu 49 de puncte, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1 Betano la finalul lui 2017, în vreme ce Craiova încheie anul pe locul al treilea, cu 43 de puncte.

 

sursa: cfr1907.ro

Alte știri din Liga 1