Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CFR se impune la Botoșani prin dubla lui DeacIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
20 Iun 2020

Liga 1: CFR se impune la Botoșani prin dubla lui Deac

CFR Cluj a tranșat rapid soarta partidei din deplasare cu FC Botoșani și a făcut încă un pas spre un nou titlu de campioană.

La primul lor meci după ce au primit acceptul de a reintra pe terenurile de joc, moldovenii și-au tăiat singuri craca de sub picioare la nici două minute de la primul fluier al partidei, atunc când Chindriș a avut o intrare neglijentă la Omrani, iar arbitrul Cătălin Popa a indicat punctul cu var. Deac nu le-a dat emoții coechipierilor săi și a transformat fără probleme, iar în minutul 12 și-a arătat din nou măiestria la executarea loviturilor libere și l-a învins pe Hankic cu un șut de la 21 de metri ce a intrat în plasă pe lângă stâlpul din stânga goalkeeper-ului gazdelor. Cu un handicap de două goluri, elevii lui Marius Croitoru s-au trezit cu aripile tăiate la mai puțin de un sfert de oră de la start și până la finalul jocului nu au putut pune în mare pericol poarta apărată de tânărul Hindrich, înlocuitorul lui Arlauskis, accidentat.

Victoria îi duce pe clujeni la 7 puncte în fața Universității Craiova, ocupanta locului secund, pe care o vor întâlni în Gruia etapa viitoare într-un meci ce poate rezolva ecuația campionatului sau poate încinge returul play-off-ului.

 

FC Botoșani - CFR Cluj 0-2 (0-2)

A marcat: Deac (min. 3 și 12)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankic – Haruț (min. 80 Mendoza), Chindriș, Șeroni (min. 80 Baxevanos), Țigănașu – Papa, Carlone (min. 80 Cîmpanu), Florescu – Ofosu (min. 70 Fili), Dugandzic, Ashkovski (min. 58 Keyta)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Hindrich – Manea, Vinicius, Burcă, Camora – Itu (min. 70 Păun), Bordeianu, Djokovic (min. 85 Hoban) – Deac, Omrani (min. 61 Rondon), Chipciu (min. 85 Costache)

Alte știri din Liga 1