Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CFR ia punctele vitale în partida cu juniorii FCSBRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
31 Iul 2020

Liga 1: CFR ia punctele vitale în partida cu juniorii FCSB

Duel inegal pe Arena Națională între versiunea ”light” a celor de la FCSB și campioana CFR Cluj, echipă venită în Capitală cu cuțitul la os pentru a obține o victorie care să o mențină în cursa pentru titlu.

Cu o formație rol-albastră în care tinerii Perianu, Niță, Istrate și Cristian Dumitru au fost prezenți în primul ”11”, trupa din Gruia nu ar fi trebuit să aibă probleme în a se impune, însă chiar dacă a dominat copios primele 45 de minute tabela a rămas imaculată. Momentele de superioritate netă au adus balonul în preajma porții apărate de Vlad, însă doar Deac (min. 4) și Hoban (min. 12) au fost aproape de a concretiza. Cea mai mare ocazie a CFR-ului a apărut în minutul 33 în urma unui corner executat de Deac, Istrate ratând degajarea și obligându-l pe Vînă să lovească balonul de pe linia porții dintr-o poziție dificilă. Mingea a lovit bara laterală și a ajuns la Hoban la 6 metri, iar mijlocașul clujean a trimis cu capul în transversală, pericolul fiind îndepărtat apoi de Panțîru.

Elevii lui Toni Petrea au trimis singurele lor șuturi pe poartă prin Cristian Dumitru în minutele 61 și 79, primul întrebuințându-l pe Arlauskis, obligat să respingă de la rădăcina barei din dreapta. Pe măsură ce timpul se scurgea, oaspeții se precipitau la finalizare în fața unei echipe care după pauză a introdus în teren alți doi tineri, pe Pantea și Pandele, însă izbăvirea a venit ăn minutul 85. După o ratare imensă a lui Burcă, lovitură de cap respinsă de Pantea de pe linia porții, Pereira a centrat perfect dintr-o poziție dificilă pentru Susic, care s-a înălțat de lângă Pandele și a trimis lângă stâlpul din dreapta lui Vlad. Descătușați, clujenii au pedepsit două minute mai târziu o imprecizie a lui Pantea la mijlocul terenului, mingea pierdută de acesta fiind recuperată de Chipciu, care l-a deschis în adâncime pe Itu, iar acesta l-a driblat pe Miron și l-a învins pe Vlad cu un șut sec.

O victorie logică a CFR-ului dată fiind situația din teren, clujenii revenind pe prima poziție cu 46 de puncte. Universitatea Craiova rămâne cu 44 de puncte și un meci mai puțin disputat, partida din această seară cu Astra fiind din nou amânată din cauza confirmării a trei cazuri de COVID-19. Rămâne de văzut ce va decide LPF cu privire la disputarea partidei, în funcție de asta urmând a fi programată marea finală a campionatului, partida Universitatea Craiova – CFR Cluj pe ”Ion Oblemenco”.

 

FCSB - CFR Cluj 0-2 (0-0)

Au marcat: Susic (min. 85), Itu (min. 87)

FCSB (antrenor Anton Petrea): Vlad - Creţu (min. 46 Pantea), I. Cristea, Miron, Panţîru - Moruţan (min. 46 Pandele), Perianu, Vînă - Niţă, Istrate, C. Dumitru

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susic, Cestor, Burcă, Camora - L. Aurelio (min. 63 Pereira), Hoban, Deac - Joca (min. 8 Chipciu, min. 90 Golofca), Omrani (min. 63 Rondon), Costache (min. 62 Itu)

Alte știri din Liga 1