Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CFR distruge Astra la Giurgiu. Titlul, la un punct distanțăRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Mai 2019

Liga 1: CFR distruge Astra la Giurgiu. Titlul, la un punct distanță

Demonstrație de forță pentru CFR Cluj pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu. Elevii lui Dan Petrescu a arătat o versiune de echipă capabilă să facă și spectacol în efortul ei de a-și atinge obiectivul și au înscris de cinci ori în plasa unei formații a Astrei diluate ca exprimare în teren.

Omrani a deschis scorul în minutul 15 după o șarjă de contraatac pornită de la un balon pierdut de Cestor la jumătatea terenului, apoi Djokovic a dublat avantajul în minutul 59 cu o lovitură de cap în urma centrării lui Culio. O rază de speranță pentru giurgiuveni s-a mijit după penalty-ul transformat de Llullaku în minutul 65, acordat pentru faultul lui Culio asupra lui Romario Moise, dar opt minute mai târziu sunt readuși cu picioarele pe pământ de cea de-a doua reușită a lui Djokovic după o fază creată de Omrani. În minutul 80 Biceanu încununează o seară neagră pentru giurgiuveni cu un autogol, deviere a unui șut al lui Păun, iar Hoban închide tabela în minutul 87 cu un șut de excepție cu piciorul stâng trimis de la aproximativ 25 de metri.

Scor final Astra – CFR Cluj 1-5 (0-1), rezultat ce reface distanța de 5 puncte ce îi desparte pe clujeni de FCSB. Astfel, un singur punct în ultimele două meciuri – cu CS U Craiova acasă și FCSB în deplasare – le aduce clujenilor cel de-al cincilea titlu într-un interval de 11 ani.

 

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): M.Santos - Dima, Cestor, Bejan, Radunovic - Biceanu (min. 63 Zoua), Moise, Roşu - V. Gheorghe (min. 57 Llullaku), Alibec, Balaure (min. 75 Begue)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - C. Manea, P. Vinicius, K. Boli, Camora - Djokovic, Bordeianu, Culios (min. 84 Hoban) - C. Deac (min. 77 Ţucudean), Omrani, Costache (min. 75 Păun)

Alte știri din Liga 1