Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CFR Cluj, trei puncte și din nou în fotoliul de liderValentin Macrea / SportPictures.eu
22 Sep 2018

Liga 1: CFR Cluj, trei puncte și din nou în fotoliul de lider

Campioana a rulat pe mod economic și a plecat cu toate cele trei puncte de pe arena Trans-Sil din Târgu Mureș, stadionul pe care FC Hermannstadt își dispută meciurile de pe teren propriu. Sibienii veneau după trei înfrângeri la limită ce i-au afundat în subsolul clasamentului și sperau să întrerupă seria negativă cu o prestație bună în fața unei echipe care încă își caută ritmul în campionat.

Prima repriză a jocului nu a fost ofertantă din punct de vedere al spectacolului în afara unei faze de biliard în careul clujean petrecută în minutul 35 în care Tsoumou și Mijuskovic au fost blocați de fundașii echipei oaspete și a ratării din minutele de prelungiri a lui N'Kololo la care Arlauskis a avut un reflex de zile mari și a respins cu mâna reluarea din 6 metri a jucătorului francez de origine congoleză.

În partea a doua a meciului clujenii au dat lovitura în minutul 69 prin Țucudean care a profitat de decizia neinspirată a lui Stoica de a ataca un balon pasat de Djokovic în adâncime pentru vârful de atac și l-a lăsat pe acesta singur cu Căbuz, pradă ușoară. După înscrierea golului Dâlbea a încercat un șut din voleu de la 16 metri, dar nu a cadrat poarta lui Arlauskis și în rest gazdele nu au arătat forța necesară pentru a pune probleme defensivei adverse.

S-a încheiat FC Hermannstadt – CFR Cluj 0-1 (0-0), victorie ce aduce liniște în tabăra oaspeților după trei partide în care nu obținuseră decât două puncte și îi urcă cel puțin temporar pe prima poziție a clasamentului.

 

FC Hermannstadt (antrenor Alexandru Pelici): Căbuz - Company (min. 73 Rusu), Mijuskovic, Stoica, Tătar - Dâlbea, Antonov - Serediuc (min. 63 Blănaru), Chalkiadakis, N'Kololo - Tsoumou (min. 63 Petrescu)

CFR Cluj (antrenor Toni Conceicao): Arlauskis - Manea, Lang, Vinicius (min. 21 Mureșan), Camora - Djokovic, Males, Moutinho - Omrani (min. 65 Al. Ioniţă), Ţucudean, Păun (min. 46 Mailat)

Alte știri din Liga 1