Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: CFR Cluj și FCSB s-au anulat reciproc în GruiaFlaviu Buboi / SportPictures.eu
14 Apr 2019

Liga 1: CFR Cluj și FCSB s-au anulat reciproc în Gruia

Partida din Gruia dintre primele două clasate în play-off a fost exemplificarea proverbului ”la pomul lăudat nu te duci cu sacul”. CFR Cluj, cu o formulă de joc minimalistă de la sosirea lui Dan Petrescu și absența lui Țucudean, și FCSB, fără un playmaker care să facă diferența la mijlocul terenului, s-au anihilat reciproc și au au încheiat fără gol manșa tur a derby-ului de clasament și păstrează diferența de trei puncte ce le separă la vârful clasamentului.

Man a semnat singura ocazie a roș-albaștrilor în prima repriză în minutul 13 cu un șut de la 16 metri ce a trecut puțin pe lângă bara din dreapta lui Arlauskis, apoi în minutul 34 Florin Tănase a reluat cu capul peste transversală centrarea lui Benzar. În minutul 43 Teixeira l-a deschis cu o pasă luminoasă, trimisă cu exteriorul, pe Gnohere, dar șutul acestuia din interiorul careului a dezamăgit, iar repriza s-a încheiat cu prima acțiune de poartă a gazdelor, o reluare cu capul din corner a lui Vinicius a trimis balonul în bară și a ieșit în aut de poartă.

A doua jumătate a meciului a fost mai bună pentru gazde, care au ridicat ritmul și au făcut un presing mai agresiv, în timp ce FCSB a ajuns mai rar la poarta lui Arlauskis. Singura acțiune notabilă a fost cea a clujenilor și a venit în minutul 85, Moutinho lovind bara cu un șut cu stângul trimis de la 17 metri după ce inițial luftase cu dreptul.

Scor final CFR Cluj – FCSB 0-0, rezultat ce obligă formația roș-albastră să parcurgă fără greșeală traseul celor 5 etape rămase până la finalul campionatului și să aștepte greșelile formației din Gruia pentru a mai spera la titlu.

 

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Manea, Vinicius, Boli, Camora - Culio (min. 71 Moutinho), Bordeianu, Djokovic (min. 89 Hoban) - C. Deac, Bud (min. 61 Costache), Omrani

FCSB (antrenor Mihai Teja): Bălgrădean - Benzar, I. Cristea, Planic, Jr. Morais - Filip, Teixeira (min. 89 Nedelcu) - Man, Fl. Tănase, Fl. Coman (min. 70 Moruţan) - Gnohere (min. 76 Hora)

Alte știri din Liga 1