Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Budescu, decisiv pentru victoria Astrei la Sf. GheorgheRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
20 Oct 2019

Liga 1: Budescu, decisiv pentru victoria Astrei la Sf. Gheorghe

Astra Giurgiu administrează celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe cea de-a doua înfrângere pe teren propriu după cea cu Dinamo și își consolidează poziția în zona locurilor de play-off.

La primul meci sub comanda lui Bogdan Andone, giurgiuvenii au primit gol repede, în minutul 14 când Dima este depășit ușor de Ștefănescu, iar centrarea acestuia este reluată în plasă de Karanovic din 7 metri după ce Tamaș a ratat intercepția. Cu toate acestea, ei intră în avantaj la pauză după ce în minutul 31 Tincu trimite în propria poartă mingea centrată din corner de Budescu și deviată ușor de Tamaș, apoi la numai două minute distanță cuplul Alibec-Budescu desenează o fază-spectacol cu o pasă cu călcâiul a celui de-al doilea și o pasă lobată a șeptarului pentru finalizarea din cădere a playmaker-ului.

În pofida dominării gazdelor, în minutul 75 Astra își dublează avantajul prin Răduț, autorul unei lovituri de cap din 10 metri după o centrare perfectă a lui Budescu și o atitudine pasivă a lui Dimitrov. Covăsnenii au primit o gură de oxigen odată cu penalty-ul transformat de Vașvari în minutul 80, acordat pentru un henț al lui Budescu în urma unei lovituri libere, dar arbitrul Marian Barbu le-a refuzat o a doua lovitură de pedeapsă în minutele de prelungiri la contactul dintre Carnat și Crepulja.

Astra face 19 puncte și trece pe locul 5, în timp ce Sepsi OSK rămâne pe locul 10 cu 15 puncte.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe - Astra Giurgiu 2-3 (1-2)

Au marcat: Karanovic (min. 14), Vașvari (min. 80 pen.)/Tincu (min. 31 aut.), Budescu (min. 33), Răduț (min. 75)

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Csaba Laszlo): Fejer - Dimitrov, Bouhenna, Tincu, Fl. Ștefan - R. Deaconu (min. 63 D. Flores, Vașvari, Velev - N. Carnat, Karanovic (min. 69 Safranko), Ștefănescu (min. 54 Salli)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Kitanov - Graovac, Tamaș, Dima - Răduț, Budescu, Crepulja, Radunovic - Stahl (min. 46 Fl. Matei), Alibec (min. 66 Dandea), V. Gheorghe (min. 90 Simion)

Alte știri din Liga 1