Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Botoșenenii spulberă speranțele celor de la ASAIonut Tabultoc / SportPictures.eu
15 Mai 2017

Liga 1: Botoșenenii spulberă speranțele celor de la ASA

FC Botoșani mai aruncă o piatră de moară în spatele celor de la ASA Târgu Mureș după victoria de pe arena Trans-Sil. Oaspeții moldoveni au venit la Târgu Mureș după cinci meciuri în care nu au cunoscut succesul și cele trei puncte smulse le conferă un grad de liniște în plus cu patru etape înainte de finalul campionatului.Jucătorii pregătiți de Ionel Ganea nu reușesc să iasă din tunel și au două luni și opt meciuri de când au obținut ultima victorie, prestația lor de astăzi lăsând să se întrevadă că un nou succes nu poate veni prea curând.

Botoșenenii au deschis scorul în minutul 27 prin Mihai Roman, găsit perfect în careu de Golofca, și și-au dublat avantajul prin același autor zece minute mai târziu după o pătrundere lejeră printr-o defensivă încremenită pe poziții și un șut simplu care l-a învins pe Pap. Jucătorii lui Leo Grozavu s-au jucat cu ocaziile, Golofca având în două rânduri ocazia de a înscrie, în minutele 23 și 39, iar Popovici una în minutul 68. Prima ocazie de poartă a gazdelor a venit abia în minutul 85 la lovitura de cap a lui Schieb reținută pe linia porții de Cobrea, iar un șut pe lângă poarta goală executat trei minute mai târziu de Stoica a închis partida. ASA – FC Botoșani 0-2 (0-2) și mureșenii rămân pe ultimul loc cu 13 puncte, cu 10 mai puțin decât echipa clasată pe locul de baraj, Concordia Chiajna, cu patru meciuri rămase de disputat.

 

ASA Târgu Mureș (antrenor Ionel Ganea): Pap - Velayos, M. Constantin, Tudose, Mendy - Petra, Gorobsov - Nicoliţă, Ferfelea (min. 74 Ferfelea) - Sin (min. 61 Schieb) - C. Rus (min. 54 Stoica)

FC Botoșani (antrenor Leo Grozavu): Cobrea - Unguruşan, Miron, Tincu, Sg. Popovici - Cucu, Bordeianu, Vaşvari - Golofca (min. 90+1 Moruţan), Kuku (min. 71 Herghelegiu), M. Roman (min. 80 Fulop)

Alte știri din Liga 1