Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Botoșenenii se impun la Sfântu GheorgheBogdan Balas / SportPictures.eu
10 Dec 2018

Liga 1: Botoșenenii se impun la Sfântu Gheorghe

După două victorii contra Astrei și FCSB, Sepsi OSK a cedat din nou pe teren propriu, de această dată în fața celor de la FC Botoșani. Moldovenii au pus capăt seriei de patru rezultate pozitive înregistrate de elevii lui Eugen Neagoe prin golul lui Golofca din minutul 33, dar și grație prestației foarte bune a portarului austriac Freisl.

Goalkeeper-ul oaspeților a avut o primă reacție salutară în minutul 23 la șutul lui Tandia, pentru ca după zece minute, la prima fază de poartă mai consistentă a oaspeților Golofca să reia din cădere din zona punctului cu var o pasă inspirată dată cu exteriorul pe un culoar central de Karaboue. Fulop putea majora diferența două minute mai târziu cu un șut la colțul lung ce nu a prins cadrul porții, apoi repriza se încheie cu ocazia monumentală a lui Ștefan, șut de la 11 metri ce trece pe lângă poartă după ce a fost găsit perfect, nemarcat, cu o pasă trimisă din flancul drept de Moura.

În minutul 55 Fulop este blocat în ultimul moment de Fejer, iar în minutul 68 Fraisl scoate cu piciorul peste transversală șutul ce putea fi mai bun al lui Simonovski. Tot Fraisl a fost protagonistul fazei din minutul 80 în care Nouvier trage cu pământul, dar portarul oaspeților a respins de sub transversală și a păstrat avantajul echipei sale pe tabelă. Seria intervențiilor sale a continuat cu balonul prins cu siguranță la șutul lui Hamed din minutul 89, dar a și fost ocrotit de șansă în primul minut al prelungirilor când Tandia a reluat cu capul peste transversală centrarea perfectă a lui Mensah ce l-a găsit liber la 6 metri.

S-a încheiat Sepsi OSK – FC Botoșani 0-1 (0-1), rezultat ce le menține pe gazde pe primul loc de play-out.

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - Moura, Viera, Jovanovic, Sato (min. 61 Mensah) - Velev, Rus (min. 46 Simonovski) - Nouvier (min. 81 Y. Hamed), Vaşvari, Fl. Ştefan - Tandia

FC Botoșani (antrenor Liviu Ciobotariu): Martin - Patache, Miron, Burcă, Soiledis - Karaboue - Golofca, Ongenda (min. 81 Chitoşcă), Fulop, Fabbrini (min. 60 E. Papa) - Trujic (min. 72 M. Roman)

Alte știri din Liga 1