Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Botoșenenii provoacă demisia lui Costel EnacheValentin Macrea / SportPictures.eu
28 Sep 2019

Liga 1: Botoșenenii provoacă demisia lui Costel Enache

După șapte meciuri în care nu a cunoscut gustul victoriei, FC Botoșani s-a impus în deplasare pe terenul celor de la FC Hermannstadt cu un gol înscris de Enriko Papa în minutul 47 și revine pe loc de play-off.

După ce Ongenda a trimis din lovitură puțin pe lângă poarta lui Cristiano în minutul 3, sibienii au avut prima lor mare ocazie în minutul 14, David Caiado lovind transversala cu un șut din interiorul careului de 16 metri. Imediat după pauză Papa a schimbat tabela cu o lovitură de cap în urma unei centrări din lovitură liberă a lui Ongenda, apoi până la finalul partidei Pap a salvat de la vinclu o minge trimisă de Joalisson din lovitură liberă și a securizat cele trei puncte pentru formația moldavă.

Sibienii suferă, astfel, a șaptea înfrângere din 11 partide, contraperformanță ce l-a determinat pe antrenorul Costel Enache să își înainteze demisia la finalul meciului.

 

FC Hermannstadt - FC Botoșani 0-1 (0-0)

Au marcat: E. Papa (min. 47)

FC Hermannstadt (antrenor Costel Enache): Cristiano - Bușu, O. Viera, Luchin, Opruț - Romario, Taira (min. 65 Dâlbea) - Petrescu, Yazalde, Caiado (min. 58 Joalisson) - Sîntean (min. 40 Debeljuh)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Patache, Haruț, Chindriș, Țigănașu - Rodriguez, Papa - M. Roman (min. 73 Halkiadakis), Ongenda (min. 83 Pierce), Ashkovski (min. 62 Ofosu) - Moussa

Alte știri din Liga 1