Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Botoșenenii pleacă cu puncte de la Sfântu GheorgheIonut Tabultoc / SportPictures.eu
27 Mai 2018

Liga 1: Botoșenenii pleacă cu puncte de la Sfântu Gheorghe

Relaxați după ce matematica punctelor și a meciurilor rămase de jucat le-a asigurat participarea la ediția viitoare a Ligii 1, covăsnenii de la Sepsi OSK au pierdut partida jucată pe teren propriu la Sfântu Gheorghe cu FC Botoșani, echipa clasată pe locul secund în play-out.

Diferența a făcut-o un gol înscris în minutul 56 din penalty de Rodriguez, lovitura de pedeapsă fiind dictată de arbitrul George Rădulescu destul de ușor pentru o mână pusă de Petrovikj pe Chitoșcă. Ungurușan a avut o ocazie bună în startul partidei, șutul său din unghi fiind scos greu în corner de Niczuly, însă botoșenenii nu au mai avut pe parcursul partidei apariții periculoase în ofensivă. Gazdele au fost aproape de gol prin Hamed în minutul 53, șutul său din 8 metri fiind blocat de fundașii oaspeți, apoi prin Simonovski în minutul 70 cu un șut de la marginea careului ce a ratat de puțin ținta, și zece minute mai târziu la lovitura liberă executată de Istvan Fulop și deviată de zid în afara cadrului porții.

S-a încheiat Sepsi OSK – FC Botoșani 0-1 (0-0), iar covăsnenii mai au nevoie acum de un punct în deplasarea cu Dinamo pentru a fi siguri de locul 3 la finalul play-out-ului.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Niczuly - Dalmau, Ursu (min. 39 Ross), Viera, Dima (min. 50 Hamed) - Petrovikj, Ghinga - F. Oliveira (min. 58 Dumbravă), I. Fulop, Tandia - Simonovski

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Cobrea - Burcă, Tincu, Miron - Unguruşan, Oaidă, J. Rodriguez, Muşat - M. Roman (min. 28 Golubovic), Chitoşcă (min. 70 Serediuc), Golofca (min. 90 Acsinte)

Alte știri din Liga 1