Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Botoșenenii întorc rezultatul la VoluntariRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
03 Nov 2019

Liga 1: Botoșenenii întorc rezultatul la Voluntari

FC Botoșani a plecat cu toate cele trei puncte de pe arena ”Anghel Iordănescu” după ce gazdele de la FC Voluntari au condus pe tabelă aproape o oră.

După ce au scăpat ca printre urechile acului după o ratare imensă a lui Ashkovski din minutul 9, șut peste transversală de la 12 metri singur cu Rîmniceanu, gazdele au profitat de o greșeală în defensiva adversă și pasa lui Costin l-a găsit liber în zona punctului cu var pe Ion Gheorghe care a înscris cu un șut din prima primul său gol în Liga 1. Balaur putea face 2-0 patru minute mai târziu, dar Pap a respins cu un reflex impresionant lovitura de cap din 6 metri trimisă de fundașul central, apoi în minutul 25 portarul oaspeților a deviat în corner șutul bun trimis de Căpățână de la 25 de metri. Repriza se încheie cu șutul lui Ion Gheorghe ce trece puțin pe lângă stâlpul de la colțul lung, apoi în partea a doua a jocului balanța de forțe se inversează, moldovenii trecând la controlul jocului.

Elevii lui Marius Croitoru au egalat în minutul 66 după o fază fixă, Mihai Roman executând perfect o lovitură liberă la care Miron s-a înălțat și a înscris cu capul, apoi după trei minute Keyta și Ofosu au lovit transversala în două faze consecutive de atac. În cele din urmă FC Botoșani primește o mână de ajutor pentru a înscrie golul victoriei, în minutul 86 Simonovski deviind în propria poartă o minge centrată din lovitură liberă de specialistul acestor faze, Mihai Roman. După ce a semnat două assist-uri, Mihai Roman și-a trecut în cont o ratare monumentală în minutul 88 când nu a putut trimite balonul în plasă din câțiva metri.

Cele trei puncte câștigate îi readuc temporar pe botoșeneni în zona locurilor de play-off, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 7 puncte pe ultima poziție a clasamentului, perspectiva ultimelor 11 etape din sezonul regulat nefiind una îmbucurătoare.

 

FC Voluntari - FC Botoșani 1-2 (1-0)

Au marcat: I. Gheorghe (min. 10)/Miron (min. 66), Simonovski (min. 86 aut.)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Rîmniceanu - Struna, Achim, Balaur, A. Vlad - Căpățpînă, Signorelli, I. Gheorghe - Ebralizde (min. 63 Laidouni), Papazoglou (min. 75 Simonovski), C. Costin (min. 54 D. Benzar)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruț, Miron, Chindriș, Țigănașu - Papa, J. Rodriguez - M. Roman, Ongenda (min. 75 Cascini), Ashkovski (min. 46 Ofosu) - Keyta (min. 80 Moussa)

Alte știri din Liga 1