Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Bijuteria lui Tandia a făcut diferențaMarian Dima / SportPictures.eu
24 Nov 2018

Liga 1: Bijuteria lui Tandia a făcut diferența

Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a pus capăt seriei de patru meciuri fără victorie pe teren propriu cu succesul la limită repurtat în fața unei contracandidate la locurile de play-off, Astra Giurgiu.

Aflată la prima partidă sub bagheta lui Costel Enache, formația giurgiuveană nu a arătat o schimbare semnificativă în calitatea jocului prestat, pe fondul unui joc cenușiu prestat și de formația gazdă în primele 45 de minute. O foarfecă pe spate nu foarte periculoasă a lui Alibec în minutul 37 a fost singura realizare în planul spectacolului în primele 45 de minute, situația schimbându-se radical după pauză.

Gazdele au revenit în teren după pauză montate să ia trei puncte și au creat pericol în minutul 57 la șutul foarte bun, cu pământul, trimis de Vașvari de la peste 30 de metri la care Lazar a avut o intervenție pe măsură și a respins în corner. În minutul 78 Tandia vede o zonă liberă în fața careului oaspeților, pătrunde și de la 19 metri catapultează balonul în vinclul porții lui Lazar deschizând scorul. În fapt, a fost singura reușită a partidei cu toate că Llullaku și Butean au fost blocați eroic de Fejer în aceeași fază din minutul 82, iar Tandia a mai încercat un șut din unghi în minutul 90.

Scor final Sepsi OSK – Astra 1-0 (0-0) și covăsnenii fac 23 de puncte consolidându-și locul 6, în timp ce giurgiuvenii rămân cu 20 de puncte pe locul 7.

 

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Eugen Neagoe): Fejer - Rus, Viera, Jovanovic, Stefan - Velev, Karnitskyi (min. 46 Simonovski) - Drăghici (min. 36 Y. Hamed, min. 77 Mensah), Vaşvari, Nouvier - Tandia

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar - Belu, Cestor, Bejan, Radunovic - V. Gheorghe (min. 73 Butean), Mrzljak, Biceanu - Begue (min. 59 Llullaku), Alibec, N. Roşu (min. 83 Moise)

Alte știri din Liga 1