Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Bijuteria lui Papa a închis spectacolul de la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
20 Iul 2019

Liga 1: Bijuteria lui Papa a închis spectacolul de la Botoșani

FC Botoșani le-a oferit propriilor suporteri un adevărat spectacol fotbalistic în partida contra celor de la FC Voluntari.

Ilfovenii au început mai bine meciul și au preluat conducerea pe tabelă încă din minutul 12 în urma unui penalty transformat de Laïdouni, lovitura de pedeapsă fiind acordată de arbitrul Ionuț Coza în urma intrării imprudente a lui Ongenda la Costin. Egalitatea a fost restabilită în minutul 20 de Miron cu o lovitură de cap în urma unui corner, iar șapte minute mai târziu Burcă le-a dat gazdelor o mână de ajutor și a deviat în propria poartă o minge centrată de Ofosu de pe flancul drept și ștearsă cu fruntea de Ongenda.

Diferența de pe tabelă s-a mărit în minutul 61 la capătul unei acțiuni de contraatac purtată de Golofca și finalizată simplu, în poarta goală, de Ashkovski, pentru ca jocul să se încheie cu o reușită de generic a lui Enriko Papa în ultimul minut de joc. Mijlocașul albanez a șutat de pe loc de la 25 de metri și a catapultat balonul la vinclul din dreapta lui Mitrev făcând inutilă încercarea de respingere a acestuia.

 

FC Botoșani - FC Voluntari 4-1 (2-1)

Au marcat: Miron (min. 20), Balaur (min. 27 aut.), Ashkovski (min. 61), Papa (min. 90)/Laïdouni (min. 12 pen.)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Haruţ, Miron, Chindriş, Soiledis - Papa, J. Rodriguez - Golofca, Ongenda (min. 82 Piţian), Ashkovski (min. 74 Cîmpanu) - Ofosu (min. 86 Corban)

FC Voluntari (antrenor Cristiano Bergodi): Mitrev - Miranda, Balaur, Armaş, Al. Vlad - I. Costin, Gorobsov (min. 74 Mihalcea), Laïdouni, Căpăţână (min. 62 Belahmeur) - I. Gheorghe, G. Deac (min. 82 I. Stoica)

Alte știri din Liga 1