Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Bijuteria lui Cicâldău îi menține integraliști pe olteniRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Sep 2020

Liga 1: Bijuteria lui Cicâldău îi menține integraliști pe olteni

Patru victorii după tot atâtea etape disputate are Universitatea Craiova, succesul din partida de pe ”Ion Oblemenco” fiind parafat de Cicâldău după o execuție de excepție din lovitură liberă.

FC Voluntari s-a dovedit a fi încă o dată un adversar incomod pentru elevii lui Cristiano Bergodi, care au deschis scorul în minutul 39 prin golgheterul Koljic. Bine servit de Mihăilă în careul lui Rîmniceanu, atacantul bosniac l-a executat pe portarul ilfovenilor cu un șut cu efect la colțul lung trimis din colțul careului mic după o fază în care defensiva oaspeților a fost făcută șah mat. FC Voluntari a revenit în joc în minutul 57 prin golul înscris de Costin din centrarea lui Grădinaru, dar oltenii au reușit să rezolve ecuația câștigătoarei cu un gol de kinogramă înscris de Cicâldău. În minutul 71 mijlocașul Universității și al echipei naționale a executat direct la vinclu o lovitură liberă de la 18 metri, efortul lui Rîmniceanu de a scoate balonul rămânând fără rezultat. Până la final Mihăilă (min. 80) și Baiaram (min. 89) l-au încercat cu șuturi pe portarul ilfovenilor, dar acesta a limitat proporțiile scorului.

Universitatea se instalează confortabil în fotoliul de lider, în timp ce FC Voluntari suferă prima înfrângere din acest sezon și cu 7 puncte ocupă locul 4 în clasament.

 

Universitatea Craiova - FC Voluntari 2-1 (1-0)

Au marcat: Koljic (min. 34), Cicâldău (min. 71)/Costin (min. 57)

Universitatea Craiova (antrenor Cristiano Bergodi): Pigliacelli – Vlădoiu, Constantin, Bălașa, Bancu – Bic, Nistor (min. 68 Baiaram), Cicâldău – Ivan, Koljic, Mihăilă (min. 85 Bărbuț)

FC Voluntari (antrenor Mihai Teja): Rîmniceanu – Costin, Balaur, Armaș, Vlad – Torres, Căpătînă, I. Gheorghe - Grădinaru (min. 83 Puel), Eric (min. 79 Borțoneanu), Mailat (min. 83 Voinescu)

Alte știri din Liga 1