Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1 Betano: echipa etapei a 4-a play off-outRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
10 Apr 2019

Liga 1 Betano: echipa etapei a 4-a play off-out

Portar
Giedrius Arlauskis (CFR Cluj / 31 de ani / 25 jocuri)
- Dă siguranţă echipei prin intervenţiile sale, dar şi prin modul cum dirijează defensiva. A bifat al 15-lea meci fără gol primit în ediţia curentă.
 

Fundași
Cristian Manea (CFR Cluj / 21 de ani / 28 jocuri)
- A făcut un joc defensiv fără greşeală. A juns la 94 de meciuri pe prima scenă din România, dintre care 63 în tricoul clujenilor.
Ionuţ Larie (Gaz Metan / 32 de ani / 4 jocuri) - A marcat pentru a doua oară în acest play-out. Experimentatul fundaş transferat de Gaz Metan în iarnă s-a integrat perfect în sistemul gândit de Edward Iordănescu.
Igor Armaş (FC Voluntari / 31 de ani / 18 jocuri) - Fundaşul moldovean al ilfovenilor a marcat din nou în Liga 1, golul său dovedindu-se a fi iarăşi decisiv. Prinde pentru a treia oară echipa etapei.
 

Mijlocași
Andrei Ciobanu (Viitorul / 21 de ani / 19 jocuri)
- A dominat flancul drept. A contribuit la două dintre reuşitele constănţenilor. În total, în 19 jocuri din acest sezon, mijlocaşul dobrogenilor a strâns trei pase decisive şi un gol.
Darius Olaru (Gaz Metan / 21 de ani / 26 jocuri) - A făcut un meci foarte bun. A şi marcat pentru a doua oară în ediţia curentă. Este un jucător cu o tehnică deosebită, capabil oricând să scoată adversarul din joc.
Carlo Casap (Viitorul / 20 de ani / 5 jocuri) - Hagi a crezut în el şi l-a ajutat să revină pe teren după o accidentare gravă, iar răsplata a primit-o în acest an, în care evoluţiile lui Carlo sunt tot mai bune. A marcat un gol şi a oferit o pasă decisivă. 
Florinel Coman (FCSB / 20 de ani / 29 jocuri) - Introducerea sa pe teren la pauză a schimbat total jocul „roş-albaştrilor". A scos un penalty, apoi a marcat golul care a adus liniştea în tabăra bucureştenilor. Prinde pentru a șasea oară echipa etapei.
 

Atascanți
Athanasios Papazoglou (Dinamo / 31 de ani / 7 jocuri)
- De la meci la meci, grecul devine un jucător tot mai bun. În ultima rundă, vârful dinamoviştilor a marcat o dublă şi a oferit o pasă decisivă.
George Ganea (Viitorul / 19 ani / 2 jocuri) - Ganea junior ne-a amintit de tatăl său! A marcat două goluri, primele din carieră în Liga 1, devenind întâiul jucător cu o dublă în play-off-ul ediţiei curente.
Eric de Oliveira (Viitorul / 33 de ani / 3 jocuri) - Un artist în teren, un fotbalist care culege aplauze de pe orice stadion! Cu un gol şi o pasă decisivă contra Astrei, brazilianul Viitorului a ajuns la 57 de reuşite şi 44 de assist-uri pe prima scenă din România.
 

Antrenorul etapei
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani)
- Cu opt jucători autohtoni născuţi după 1 ianuarie 1996 pe teren pe durata meciului, Viitorul a arătat un fotbal total pe arena din Giurgiu. Prinde pentru a cincea oară echipa etapei.

 

sursa: lpf.ro

Alte știri din Liga 1