Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: „Bătrâna Doamnă”, specialista deplasărilorRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
23 Iul 2021

Liga 1: „Bătrâna Doamnă”, specialista deplasărilor

După ce sezonul trecut a pierdut doar patru partide în deplasările din Liga 1, UTA intenționează să își confirme și în această ediție de campionat supranumele de „specialistă a deplasărilor”. Remiza din prima etapă de pe teren propriu cu Farul a fost urmată astăzi de un succes FC Argeș în Trivale decis de o acțiune cursivă și un gol înscris cu călcâiul de Dangubic.

Era minutul 4, startul de partidă surprinzându-i pe fundașii piteșteni neconcentrați și fără reacție la o țesătură de pase a oaspeților ce a adus balonul în mijlocul careului la vârful de atac, complet nemarcat. Elevii lui Andrei Prepeliță se aruncă în atac, arădenii se blochează în treimea proprie și scapă cu fața curată la șutul ratat al lui Șerban (min. 12) și la cel foarte bun al lui Ișfan (min. 13), la care Iacob a avut o paradă și a respins în corner. UTA scapă din nou în atac în minutul 16 și șutul în cros al lui Miculescu a trecut puțin pe lângă stâlpul din stânga lui Greab, după care jocul intră într-o perioadă mai liniștită. Abia pe final de repriză Ișfan are din nou o ieșire la rampă, dar șutul său din voleu din centrul careului trimite balonul mult peste transversală, apoi în minutul 57 mijlocașul gazdelor trece pe post de servant așezând balonul pentru șutul de la 12 metri al lui Dumitrașcu la care Iacob a răspuns cu o nouă paradă reușită. Miculescu și Dangubic ratează o imensă ocazie în minutul 75, Greab respingând lovitura de cap a primului spre centrul careului de unde autorul unicului gol a reluat mult peste transversală, iar partida se încheie cu succesul la limită al celor de la UTA.

 

FC Argeș - UTA 0-1 (0-1)

A marcat: Dangubic (min. 4)

FC Argeș (antrenor Andrei Prepeliță): Greab – Tofan (min. 79 Viana), Turda, Boldor (min. 64 Pițian), Muşat (min. 79 De Jonghe) – Meza Colli, Şerban (min. 46 Honciu) – Dumitraşcu, Işfan, Tănase (min. 64 Ruan) – Lupeta

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob – Shlyakov, Vinko, Erico, Vukcevic – Passaglia, Batha – Miculescu, Ubbink (min. 76 Tomozei), Antal (min. 72 Roger) – Dangubic (min. 76 Vorobjovas)

Alte știri din Liga 1