Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Bărbuț, decisiv în victoria oltenilor la ChiajnaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Dec 2018

Liga 1: Bărbuț, decisiv în victoria oltenilor la Chiajna

Universitatea Craiova a fost net superioară Concordiei și s-a impus pe sinteticul de la Chiajna după 45 de minute foarte bune.

Elevii lui Devis Mangia au arătat poftă de joc și în evoluția mecanismului nu s-a simțit lipsa lui Mitriță, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Bărbuț a fost în zi fastă și l-a suplinit cu brio pe cel absent, măcinând flancul stâng al defensivei ilfovenilor, unul din raidurile sale încheindu-se cu obținerea unui penalty. În minutul 22 fostul component al Politehnicii Timișoara pătrunde în careul advers și centrează, dar Andrei Marc lovește în cădere mingea cu mâna și arbitrul Marcel Bârsan indică punctul cu var. Koljic transformă cu un șut în dreapta lui Caparco, dar bucuria nu durează decât trei minute: o lovitură liberă executată de căpitanul Gorobsov din apropierea liniei de aut este reluată de Ropotan cu capul și tabela se schimbă din nou. Cinci minute a mai durat egalitatea, deoarece Bărbuț zburdă din nou în careul Concordiei, driblează doi adversari și șutează la colțul lung pentru a-l învinge pe Caparco. Portarul gazdelor este încercat cu un șut la colțul scurt de Koljic trei minute mai târziu, pentru ca în minutul 39 să fie nevoit să scoată din nou mingea din plasă. Autorul golului a fost Cicâldău cu un șut din 8-9 metri, dar marele merit îl are Mihăilă, cel care i-a urmărit și i-a presat pe Leca și Nivaldo, primul încercând o pasă neinspirată la Caparco. Dintr-o contră între Mihăilă și Caparco balonul a ajuns la Koljic care a ratat șutul și apoi la fostul component al Viitorului care nu a ratat ocazia de a înscrie.

După o repriză secundă mult mai liniștită în care gazdele au încercat în van să pună presiune la poarta lui Pigliacelli, s-a încheiat Concordia – Universitatea Craiova 1-3 (1-3).

Oltenii fac 32 de puncte și de pe locul 4 se poziționează la un punct în urma Viitorului și la două față de FCSB, dar și la 5 în fața celor de la Sepsi și Gaz Metan. Concordia rămâne cu 17 puncte în subsolul clasamentului, pe locul 13, penultimul.

 

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Caparco - Albu, Leca, Marc, Fota (min. 36 R. Deaconu) - Ropotan - Grădinaru (min. 66 Batin), Gorobsov, Prepeliţă, Măzărache (min. 38 Nivaldo) - Guessan

Universitatea Craiova (antrenor Devis Mangia): Pigliacelli - Martic, T. Ferreira, Kelic, Bancu - Mateiu, Fedele - Bărbuţ (min. 79 Meza Colli), Cicâldău, Mihăilă (min. 68 Nuno Rocha) - Koljic (min. 89 Bic)

Alte știri din Liga 1