Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Balon de oxigenBogdan M Balas / SportPictures.eu
13 Mar 2015

Liga 1: Balon de oxigen

Antrenorul brașovenilor Vjekoslav Lokica a reușit prima victorie în campionat cu echipa remaniată și proaspăt intrată în insolvență.

Cu șase jucători anunțați că li se reziliază contractele, FC Brașov este în insolvență și într-o situație delicată în clasament, astfel încât punctele luate pe propriul teren sunt obligatorii pentru a ține trează speranța salvării de la retrogradare. Vizitatorii de astăzi, ”U” Cluj, sunt într-o situație și mai complicată și au venit astăzi sub Tâmpa în speranța unui punct care să îi țină la două puncte în spatele brașovenilor.

”Șepcile roșii” au semnat prima și cea mai mare ocazie a partidei, în minutul 28 Castillion rămânând singur cu Iacob, însă indecizia vârfului oaspeților i-a permis portarului brașovean să conducă duelul psihologic și să-l determine pe olandez să aleagă cea mai proastă variantă, șutul la colțul scurt.

În minutul 55, Iacob se remarcă din nou, de data aceasta la șutul din afara careului al lui Lemnaru. Brașovenii au o bară în minutul 68, Aganovic șutând la colțul lung și lovind bara din stânga lui Veselovsky, apoi Juric trimite de la 25 de metri pe centrul porții și goalkeeper-ul clujean respinge fără probleme. Golul vine în minutul 72 pe fondul presiunii puse de gazde, Leko împingând în poarta goală mingea trimisă din corner de pe partea dreaptă. Veselovsky poartă vina unei ieșiri total neinspirate, producând derută în rândul coechipierilor săi din defensivă.

Aceasta a fost și ultima fază importantă a partidei FC Brașov – ”U” Cluj 1-0 (0-0), un adevărat balon de oxigen pentru gazde.

 

FC Braşov (antrenor Vjekoslav Lokica): Iacob - G. Matei, Novakovici, Leko, Cr. Ganea - Juric, Zlomislic - M. Constantinescu (min. 85 Străuţ), Aganovici, Bencun (min. 90+2 Moraru) - Ţîră (min. 78 L. Ganea)

"U" Cluj (antrenor Adrian Falub): Veselovsky - Jovanovic, Skvorc, Neag, Bambara - R. Costin (min. 78 Calcan), A. Lungu - Viveiros (min. 60 Gravenberch), Ceppelini, Mengolo - Castillion (min. 68 Lemnaru)

Alte știri din Liga 1