Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Baiaram și Pigliacelli aduc victoria UniversitățiiBogdan Danescu / SportPictures.eu
21 Aug 2021

Liga 1: Baiaram și Pigliacelli aduc victoria Universității

Universitatea Craiova a suferit din nou, însă cu ajutorul lui Baiaram și Pigliacelli a luat în cele din urmă cele trei puncte în partida de pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș.

Prima parte a jocului a fost mai degrabă seacă, fără ocazii de poartă, primul șut pe spațiul porții aparținându-i lui Bancu în prelungirile reprizei, balonul trimis fără intensitate fiind reținut cu ușurință de Vâlceanu.

Lucrurile se schimbă după pauză, Bancu șutând peste transversală de la 20 de metri în minutul 47, apoi trei minute mai târziu îl găsește pe o zonă liberă pe Cîmpanu, iar șutul acestuia de la limita careului trece puțin pe lângă stâlpul din stânga portarului oaspeților. Minutul 55 aduce modificarea tabelei, Gustavo punându-i lui Baiaram balonul pentru șut în colțul careului mic, iar execuția cu efect la colțul lung l-a lăsat fără replică pe Vâlceanu. A fost declicul pentru formația oaspete, care în minutul 66 ratează o ocazie imensă: Yuri a reluat cu capul o centrare din corner a lui Ronaldo Deaconu, Cîmpanu, aflat pe linia porții, a respins în stâlpul din dreapta sa și balonul a ajuns în brațele lui Pigliacelli. Irobiso înscrie în minutul 69 din centrarea lui Velisar, însă arbitrul Iulian Dima a anulat corect golul pe motiv de ofsaid, iar după zece minute „centralul” a indicat punctul cu var după un fault al lui Creciu asupra lui Chamed. Cel faultat și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă, dar Pigliacelli a ghicit colțul și a salvat două puncte mari pentru echipa sa. Până la finele partidei cea mai importantă fază s-a petrecut în minutul 88, când Izata îl lovește cu cotul în figură pe Mateiu și îi scoate doi dinți, urmarea fiind eliminarea medieșeanului cu cartonaș roșu direct.

Universitatea câștigă trei puncte esențiale pentru moral și cu 9 puncte urcă pe locul 5, în timp ce Gaz Metan rămâne cu 4 puncte pe penultima poziție a clasamentului.

 

Universitatea Craiova - Gaz Metan Mediaș 1-0 (0-0)

A marcat: Baiaram (min. 55)

Universitatea Craiova (antrenor Laurențiu Reghecampf): Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu (min. 84 Căpăţână), Bancu – Nistor (min. 76 Constantin), Fedele (min. 65 Koljic), Vînă (min. 46 Baiaram) – Gustavo, Markovic (min. 65 Mateiu), Cîmpanu

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Vâlceanu – De Moura (min. 71 Chamed), Yuri, Matricardi, Velisar (min. 73 Trif) – Izata, I. Filip, Iancu (min. 84 Horşia) – Grădinaru, Irobiso (min. 73 Sarr), R. Deaconu (min. 71 Morar)

Alte știri din Liga 1