Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Atunci când se joacă fotbal...Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
02 Mar 2015

Liga 1: Atunci când se joacă fotbal...

...toată lumea are de câștigat! ASA și Ceahlăul Piatra Neamț s-au exprimat în spiritul jocului în întâlnirea din această seară de la Târgu Mureș și atât spectatorii, cât și ambele echipe au avut de câștigat. Este adevărat, numai ASA a câștigat și punctele puse în joc, dar Ceahlăul a dovedit că știe să joace fotbal, chiar dacă Ze Maria mai are de muncă destul de mult în ceea ce privește jocul defensiv. Aceasta este una dintre explicațiile rezultatului ASA – Ceahlăul 3-0 (2-0), o mare parte din merite aparținând echipei gazdă care a debordat în multe ocazii și a creat faze de atac spectaculoase.

Primul gol a venit în urma unei astfel de ocazii, Bumba finalizând o construcție de manual a unui atac la care oaspeții au fost prinși pe călcâie. Era minutul 27, iar la numai două minute distanță Zicu reușește să marcheze primul său gol în tricoul roș-albastru mulțumită unei preluări ratate a lui Manolov, cel care a centrat la golul lui Bumba.

Imediat după pauză, în minutul 47 N’Doye marchează și el din unghi, din interiorul careului și stabilește scorul final al partidei, cu toate că pe parcursul reprizei secunde am putut nota o mulțime de ocazii. Din minutul 72 Ceahlăul a jucat în 10 după eliminarea lui Buden, însă nu au renunțat la ideea de a marca golul de onoare și au oferit în ultimele minute un joc cu garda jos. Chiar dacă au ieșit înfrânți de pe teren, trebuie felicitată trupa lui Ze Maria care a ales să joace deschis un meci contra unei echipe superioare.

 

ASA Tg. Mureş (antrenor Liviu Ciobotariu): Stăncioiu - Feussi (min. 79 Hanca), M. Constantin, Bejan, Sepsi – Mureşan (min. 68 Gorobsov), N'Doye - Zicu, Voiculeţ, Bumba – Manolov (min. 81 Axente)

Ceahlăul (antrenor Ze Maria): Calancea - Markovic, Ichim, Buden, Slavickas – Gheorghiu (min. 46 Chitoşcă), Tăbăcariu, Welyson – Sialmas (min. 46 Popadiuc), Cârjan (min. 79 Balint), Ştefănescu

Alte știri din Liga 1