Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra strică debutul lui MiriuțăValentin Macrea / SportPictures.eu
20 Oct 2018

Liga 1: Astra strică debutul lui Miriuță

Două luni au trecut de la ultima victorie în campionat pentru FC Hermannstadt, un 4-0 cu FC Voluntari ce a dat speranțe din plin pentru suporterii sibieni, dar a urmat o serie de șase partide în care echipa nu a obținut decât un punct. Nici în partida de astăzi, cu Vasile Miriuță debutant pe banca tehnică, sibienii nu au putut obține cele trei puncte, fiind depășiți pe terenul de la Târgu Mureș de Astra Giurgiu.

Elevii lui Gigi Mulțescu au deschis scorul în minutul 60 după un penalty acordat de arbitrul Radu Petrescu pentru faultul în careu comis de Pamfile la Begue, lovitura de pedeapsă fiind transformată de Llullaku. Un sfert de oră mai târziu Erico dublează avantajul oaspeților cu o lovitură de cap în urma unei centrări din corner a lui Alibec la care portarul Căbuz a ieșit pe sub minge.

Partida s-a încheiat cu scorul FC Hermannstadt – Astra 0-2 (0-0), rezultat ce urcă echipa giurgiuveană pe ultima treaptă a podiumului, în timp ce sibienii rămân pe penultima poziție a clasamentului.

 

FC Hermannstadt (antrenor Vasile Miriuță): Căbuz - Company, Mijuskovic, Dandea, Pamfile - Antonov (min. 65 Blănaru), Dâlbea, Curtean (min. 75 Halkiadakis) - Petrescu, Tsoumou, Nkololo (min. 56 Rusu)

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Lazar - Belu, Erico, Cestor, Truşescu - Biceanu (min. 90+1 N. Roşu), Koukou - V. Gheorghe (min. 46 Zoua), Begue, Llullaku - Alibec (min. 87 Bejan)

Alte știri din Liga 1