Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra strălucește în CopouDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
26 Apr 2018

Liga 1: Astra strălucește în Copou

Astra a câștigat în Copou partida restantă din etapa cu numărul 2 a play-off-ului. Magicianul Gigi Mulțescu a reușit să dubleze succesul de pe teren propriu cu CSU Craiova cu unul pe terenul celor de la CSM Poli Iași și duce fosta campioană la un punct în spatele Viitorului punând presiune pe trupa lui Gică Hagi.

Giurgiuvenii au început perfect meciul din capitala Moldovei cu un gol înscris de Florentin Matei în minutul 7 cu un șut la colțul scurt din colțul careului de 16 metri ce l-a surprins pe portarul Rusu. Tot mijlocașul oaspeților a fost aproape de a dubla avantajul două minute mai târziu, dar a fost blocat, apoi a urmat o serie de ocazii ale elevilor lui Flavius Stoican. În minutul 12 Jo Santos a trimis peste poarta lui Iliev, portarul Astrei evidențiindu-se în minutul 39 la șutul lui Platini și un minut mai târziu la lovitura de cap a lui Mihalache.

Atunci când nu a putut interveni, Iliev a fost ajutat de bară, așa cum a fost cazul în minutul 47, dar meritele sale nu pot fi contestate la faza din minutul 51 când a fost atent la șutul înșelător trimis din unghi de Jo Santos în urma căruia balonul se ducea sub transversală. Scorul a devenit 0-2 în minutul 75 după un contraatac în urma unui corner al ieșenilor, cursa de 70 de metri a lui Buș încheindu-se cu driblarea lui Rusu și formalitatea trimiterii balonului în poarta goală. După o paradă de excepție ce l-a împiedicat pe Buș să facă dubla în minutul 79, portarul gazdelor a comis gafa serii după ce, nejenat, a reușit să-și trimită în plasă balonul centrat din corner.

S-a încheiat CSM Poli Iași – Astra 0-3 (0-1), rezultat ce menține echipa moldavă fără succes în play-off.

 

CSM Poli Iași (antrenor Flavius Stoican): Rusu - Sin, Jagodinskis, Mihalache, Chelaru (min. 36 Danale) - Cioinac, Qaka (min. 46 Mihăescu) - Platini (min. 69 Kizito), Jo, Zaharia - Cristea

Astra Giurgiu (antrenor Gheorghe Mulțescu): Iliev - Erico, Bejan, Polczak - Radunovic, Seto, Mrzljak (min. 87 Biceanu), Stan (min. 83 Belu) - Balaure, Vera, Fl. Matei (min. 73 Buş)

Alte știri din Liga 1