Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra revine și smulge un punct pe teren propriuRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
13 Iul 2019

Liga 1: Astra revine și smulge un punct pe teren propriu

A doua partidă a rundei inaugurale a Ligii 1 s-a disputat la Giurgiu. Pe arena ”Marin Anastasovici” Astra a primit vizita celor de la FC Botoșani, ambele formații având la timonă noi tehnicieni.

Startul de meci i-a surâs lui Marius Croitoru, antrenorul echipei moldave văzându-și elevii conducând pe tabelă cu 2-0 în minutul 26. După o bară a lui Papa (min. 5) și un șut al lui Ongenda de la 20 de metri respins de Lazăr (min. 10), botoșenenii au deschis scorul în minutul 21. Arbitrul George Găman a indicat punctul cu var după ce Tiram l-a lovit cu piciorul în spate pe Golofca, iar penalty-ul a fost transformat de Rodriguez, la numai cinci minute după aceea Ongenda reușind desprinderea pe tabelă cu un șut imparabil dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri ce a pus balonul lângă stâlpul din dreapta lui Lazăr. Până la pauză gazdele reușesc să reducă din diferență prin Valentin Gheorghe în minutul 41, autor al unei lovituri de cap din colțul careului mic în urma unei centrări la prima bară trimise din flancul stâng de Radunovic, apoi reușesc egalarea în minutul 73 imediat după ce Patache și-a lăsat coechipierii în inferioritate numerică. Tiram și-a răscumpărat greșeala de la faza penalty-ului și a reluat cu capul din zona punctului cu var o centrare de pe partea stângă, aceasta fiind ultima reușită a partidei chiar dacă giurgiuvenii au avut peste 20 de minute de superioritate numerică.

 

Astra Giurgiu - FC Botoșani 2-2 (1-2)

Au marcat: V. Gheorghe (min. 41), Tiram (min. 73)/J. Rodriguez (min. 21 pen.), Ongenda (min. 26)

Astra Giurgiu (antrenor Dan Alexa): Lazăr - Graur, Tiram, Graovac, Radunovic - Moise (min. 64 Crepulja), Simion, Biceanu (min. 33 Fl. Matei) - Grecu (min. 27 Begue), Alibec, V.Gheorghe

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Patache, Miron, Chindriş, Soiledis - J. Rodriguez, Papa - Golofca (min. 76 Piţian), Ongenda (min. 66 Pierce), Ofosu - Corban (min. 69 Askovski)

Alte știri din Liga 1