Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra pleacă neînvinsă de la MediașValentin Macrea / SportPictures.eu
01 Feb 2019

Liga 1: Astra pleacă neînvinsă de la Mediaș

Gaz Metan și Astra Giurgiu au remizat în această seară la Mediaș după un meci cu două reprize radical diferite din punct de vedere al registrului de joc. O primă repriză slabă făcută de elevii lui Costel Enache a fost urmată de un forcing în startul părții secunde și un gol ce a adus o remiză ce îi menține pe giurgiuveni pe ultima poziție de play-off.

Gazdele au deschis scorul în primul minut de prelungiri ale primei reprize prin reușita lui Chamed, apărut oportun la 11 metri pentru a relua cu capul centrarea lui Trif de pe partea stângă, fază la care defensiva oaspeților a fost inertă, fără reacție. Debutul pe banca gazdelor al tehnicianului Edi Iordănescu putea fi unul fericit, dar Butean a concretizat pe tabelă în minutul 66 efortul giurgiuvenilor de a șterge cu buretele prestația lamentabilă din prima repriză. Mijlocașul Astrei a primit o minge în careul lui Pleșca, a driblat doi adversari și l-a executat cu un șut pe jos pe portarul gazdelor. Rondon (min. 75) și Llullaku (min. 84) puteau înclina balanța de o parte sau de alta, însă până la urmă s-a terminat Gaz Metan – Astra 1-1 (1-0), rezultat ce convine celor de la FC Botoșani, aflați acum la trei puncte în urma giurgiuvenilor.

 

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleşca – Creţu, M. Constantin, I. Cristea, Trif – Ivanov, L. Aurelio – Olaru (min. 88 Mendes) , Chamed (min. 68 Mailat), Ely Fernandes – Yazalde (min. 65 Rondon)

Astra Giurgiu (antrenor Costel Enache): Lazar – Erico (min. 40 Biceanu), Bejan, Cestor – Belu-Iordache, Butean, N. Roşu, V. Gheorghe (min. 59 Balaure), Radunovic – Zoua Daogari, Llullaku (min. 90+1 Crişan)

Alte știri din Liga 1