Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra pierde puncte la BrașovBogdan M Balas / SportPictures.eu
01 Mar 2015

Liga 1: Astra pierde puncte la Brașov

Colonia croată de la Brașov a reușit să ia un punct Astrei, vicecampioana pierzând un nou tempo în lupta pentru ultima poziție pe podium. Antrenorul Lokica a construit o echipă solidă la capitolul defensiv, dar care mai are de lucru în ceea ce privește finalizarea.

Golul marcat de brașoveni a venit ca urmare a unei pase imprecise a lui Laban speculată de Ganea, care a pătruns și a înscris cu un șut la colțul scurt lăsându-l fără replică pe Lung junior. Era minutul 40 și gazdele luau un avantaj important din perspectiva cursului jocului, care nu a relevat ocazii mari la vreuna dintre porți.

În partea a doua a meciului gazdele și-au făcut singure viața grea după ce Bencum a luat al doilea cartonas galben în minutul 63, la numai 10 minute după ce îl luase pe primul. Astra profită de situație și urcă în jumătatea adversă, ratând o ocazie prin Fatai în minutul 77, la o reluare cu capul ce trece puțin peste poartă. La câteva secunde după, brașovenii rămân în 9 după ce și Juric primește al doilea cartonaș galben și soarta lor pare pecetluită. Tembo reușește să egaleze cu un șut senzațional de la 25 de metri ce l-a învins pe Iacob, portarul ”stegarilor” neavând soluție. Jucătorii lui Protasov mai semnează două ocazii prin Ben Youssef și Dan Spătaru, ambele cu capul, dar meciul se termină cu scorul FC Brașov – Astra 1-1 (1-0).

Giurgiuvenii au jucat cu doi oameni în plus un sfert de oră și nu au reușit să întoarcă rezultatul, ceea ce îi va da bătăi de cap lui Oleg Protasov.

 

FC Braşov (antrenor Vjekoslav Lokica): Iacob - Matei, Novakovic, Artjunin, Novak (min. 88 Moraru) - Juric, Zlomisic - Bencum, Cr. Ganea, Aganovic (min. 85 Goian)  - Constantinescu (min. 90 Buga)

Astra (antrenor Oleg Protasov): Lung Jr. - Gorupec, Oros, Ben Youssef, Junior Morais - Laban (min. 46 Spătaru) , Seto (min. 71 Tembo) , Florescu - Enache (min. 46 De Amorim), Fatai, Budescu

Alte știri din Liga 1