Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra îngenunchiază ConcordiaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
25 Aug 2018

Liga 1: Astra îngenunchiază Concordia

Pe sinteticul de la Chiajna, Astra și-a conservat seria invincibilă de la începutul acestei ediții de campionat și a ajuns la al șaselea meci fără înfrângere în fața unei echipe a Concordiei incapabilă să facă față jocului pe contraatac al elevilor lui Marius Măldărășanu. Mai mult decât atât, ilfovenii nu au ieșit în evidență cu nicio acțiune ofensivă care să dea emoții portarului Lazar, lucru ce îi dă bătăi de cap lui Ionuț Badea.

Prima parte a partidei nu a fost ofertantă din punct de vedere al spectacolului, poate singurul moment discutabil fiind decizia arbitrului Marcel Bârsan de a nu interveni la intrarea lui Prepeliță la Neluț Roșu din minutul 27.

Repriza secundă a avut alt profil, cu execuția de generic a lui Balaure din minutul 56, un șut plasat la colțul lung ce s-a oprit la vinclu și a schimbat prima dată tabela. Printr-o defensivă care a lăsat spații de manevră imense adversarilor, astralii au dezvoltat o nouă acțiune periculoasă în minutul 58, dar Valentin Gheorghe a tras direct într-un adversar din 8 metri. Pauza impusă de problemele cu nocturna a animat ultimele 20 de minute ale partidei și după șutul frumos din voleu al lui Biceanu respins în corner de Caparco, Neluț Roșu a obținut penalty la intrarea lui Albu. Execuția aceluiași Neluț Roșu este repetată după ce într-o primă instanță Caparco a reușit să pareze, dar ieșise de pe linia porții, motiv pentru care a și primit cartonaș galben. La repetare Roșu execută mai bine și transformă chiar dacă portarul gazdelor ghicise colțul și direcția balonului. Era minutul 80, iar două minute mai târziu Begue a stabilit scorul final cu o scăriță la capătul unei acțiuni de contraatac dezvoltată de Balaure.

Așadar, Concordia – Astra 0-3 (0-0), scor ce readuce cu picioarele pe pământ echipa ilfoveană după succesul din deplasare cu CS U Craiova.

 

Concordia Chiajna (antrenor Ionuț Badea): Caparco - Gabi Matei (min. 58 Guessan), Albu, A. Marc, Bărboianu (min. 46 P. Ivanovici) - Gorobsov, Prepeliţă (min. 84 Cristescu) - Grădinaru, Bawab, Panait - Batin

Astra Giurgiu (antrenor Marius Măldărășanu): Lazar - Belu, Bejan, Erico, Radunovic - Mrzljak, Biceanu (min. 75 Moise) - Balaure, Llullaku (min. 58 V. Gheorghe), N. Roşu - L. Buş (min. 33 Begue)

Alte știri din Liga 1