Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra îi frânează pe „academicieni”Răzvan Păsărică / SportPictures.eu
27 Feb 2021

Liga 1: Astra îi frânează pe „academicieni”

Academica face un pas greșit în cursa pentru play-off după ce a remizat astăzi la Clinceni cu Astra Giurgiu.

Elevii lui Ilie Poenaru au deschis scorul în minutul 43 prin Adi Popa cu un șut din voleu de la 16 metri din zonă centrală în urma unei respingeri cu capul a unui fundaș al Astrei la centrarea trimisă de Pîrvulescu de pe flancul stâng. Până la faza golului, în minutul 39 Rusescu a fost aproape de a specula indecizia defensivei oaspeților la o centrare din lovitură liberă ce a căzut în careul lui Lazar și a trimis cu capul peste transversală.

În partea a doua a jocului Astra a fost mai incisivă și a avut trei minute de foc cu trei ocazii de gol la jumătatea reprizei. Wuthrich ratează o ocazie imensă în minutul 66, șutul său din mijlocul careului gazdelor fiind deviat în corner de Patriche, apoi din cornerul rezultat Krpic reluând cu capul centrarea la bara a doua, dar vârful de atac bosniac a fost incomodat de un coleg, muntenegreanul Raspopovic. Krpic nu a mai dat greș în minutul 68 când a fost lăsat singur cu Vâlceanu de Wuthrich cu o pasă inspirată și l-a executat pe portarul gazdelor cu un șut pe jos din interiorul careului. Ilfovenii au ratat ocazia de a termina învingători pe secundele de final ale timpului regulamentar la pătrunderea lui Chunchukov și șutul la colțul lung din colțul careului mic, dar balonul care a trecut printre picioarele lui Găman s-a prelins pe lângă stâlpul din dreapta lui Lazar.

Academica face 36 de puncte și staționează pe locul 6 cu trei lungimi avans față de principala urmăritoare, UTA, iar Astra, cu 29 de puncte, urcă pe locul 10.

 

Academica Clinceni - Astra Giurgiu 1-1 (1-0)

Au marcat: Ad. Popa (min. 43)/Krpic (min. 69)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Achim, Gardoş, Patriche (min. 77 Bilali), Pârvulescu – Cordea, Cascini (min. 76 Moulin), Cebotaru (min. 67 Ventura), Ad. Popa – Chunchukov, Longher (min. 5 Rusescu, min. 67 Cr. Tănase)

Astra Giurgiu (antrenor Eugen Neagoe): Lazar – Raspopovic (min. 72 Sousa), Găman, Graovac, Bruno – Pahonţu (min. 5 Wuthrich), Boe-Kane, Crepulja (min. 55 Răduţ) – Stahl, Montini (min. 55 Krpic), V. Gheorghe (min. 72 Canadjija)

Alte știri din Liga 1