Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra frânează CFR în cursa pentru titluRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
06 Iul 2020

Liga 1: Astra frânează CFR în cursa pentru titlu

Astra a fost din nou de o revenire spectaculoasă la Giurgiu împotriva celor de la CFR Cluj după ce campioana conducea cu 2-0 după un pic mai mult de un sfert de oră pe ”Marin Anastasovici”.

Presați de contracandidata la titlu Universitatea Craiova, clujenii au venit să obțină victoria pe terenul echipei care a întors de la 0-2 pentru a obține victoria cu FCSB etapa trecută și au deschis scorul în minutul 12 prin Rondon, care a deviat în plasa porții lui Lazar un șut al lui Itu. Cinci minute mai târziu Burcă a dublat avantajul pe tabelă reluând din apropiere balonul respins de Lazar de pe linia porții în urma unei lovituri de cap a lui Djokovic și scenariul meciului cu FCSB se repeta. Semnalul revenirii gazdelor a fost dat de golul din minutul 31, în sine un autogol al lui Bordeianu. Radunovic l-a învârtit ca un titirez pe Costache la limita careului de 16 metri și șutează din unghi, iar mijlocașul la închidere al oaspeților a deviat balonul spre propria poartă, acesta intrând în plasă după ce l-a lovit în umăr pe Arlauskis. Oaspeții au revenit în atac și până la pauză au ratat două ocazii mari prin Costache în minutul 42, foarfecă de la 16 metri ce a trimis balonul puțin peste transversală, și Deac în minutul 45, reluare peste transversală din 8 metri.

Până la urmă ratările lor s-au răzbunat în minutul 79, Alibec reluând simplu din 7 metri dintre fundașii CFR-ului o pasă a lui Balaure după un contraatac de manual. Victoria putea fi adjudecată de oaspeți după un șut al lui Chipciu ce a ratat de puțin cadrul porții în minutul 86, iar un minut mai târziu Lazar a bloat cu o paradă de efect lovitura de cap trimisă cu pământul din 6 metri de Vinicius.

S-a încheiat 2-2, o remiză ce păstrează formația din Gruia pe locul secund la un punct în urma Universității Craiova.

 

Astra Giurgiu - CFR Cluj 2-2 (1-2)

Au marcat: Bordeianu (min. 31 aut.), Alibec (min. 80)/Rondon (min. 12), Burcă (min. 17)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar - Pahonţu (min. 9 Răduţ), Graovac, Dandea, Radunovici - G. Simion, Crepulja, Seto (min. 65 Balaure) - Alibec, Fatai (min. 65 V. Gheorghe), Budescu (min. 88 Dima)

CFR Cluj (antrenor Dan Petrescu): Arlauskis - Susici, Vinicius, Burcă, Camora - Itu (min. 46 Păun), Bordeianu, Djokovici (min. 82 Chipciu) - Deac (min. 88 Golofca), Rondon, Costache (min. 75 Petrila)

Alte știri din Liga 1