Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Astra egalează liderulSportPictures.eu
29 Nov 2019

Liga 1: Astra egalează liderul

Astra Giurgiu merge cu motoarele în plin și după victoria din această seară în fața celor de la Gaz Metan Mediaș a făcut 34 de puncte, tot atât cât liderul CFR Cluj.

Pe ”Marin Anastasovici” elevii lui Bogdan Andone au început cu două lovituri libere executate de Alibec și Budescu, prima deviată de zid și prinsă de Pleșca, a doua trimisă razant cu transversala, dar medieșenii nu au venit la Giurgiu să se apere și Ely Fernandes a dat primele emoții în minutul 16 cu o foarfecă din mijlocul careului prinsă în doi timpi de Lazar. Un minut mai târziu Tamaș l-a faultat în propriul careu pe Olaru și arbitrul Istvan Kovacs a dictat penalty pentru oaspeți, însă Marius Constantin a încercat o transformare spectaculoasă, din scăriță și a lovit transversala. Imensa șansă ratată de a deschide scorul s-a răzbunat în minutul 26 când ”gemenii golului” Alibec și Budescu au semnat încă o reușită împreună. O pasă la întâlnire trimisă de Budescu pentru șeptarul Astrei l-a lăsat pe acesta din urmă singur cu Pleșca pe care l-a învins simplu. Fără a mai avea ceva de pierdut, Gaz Metan revine în atac și în minutul 35 Cardoso trimite o bombă scoasă cu un plonjon de Lazar, apoi cinci minute mai târziu portarul Astrei intervine la lovitura de cap a lui Ely Fernandes. În ultimul minut al primei reprize oaspeții au un gol anulat pentru motiv de ofsaid la Marius Constantin, ghinionistul echipei în această seară.

În repriza secundă elevii lui Edi Iordănescu sunt cei care sunt mai incisivi și după un șut al lui Sergiu Buș ce a ratat de puțin cadrul porții adverse în minutul 59, Chamed lovește vinclul porții lui Lazar în minutul 70 cu un șut cu efect trimis de la limita careului de 16 metri. Lazar boxează șutul lui Neluț Roșu din minutul 78, Radunovic îl blochează pe Buș patru minute mai târziu și partida se termină cu victoria la limită a Astrei.

Este cea de-a șasea consecutivă pentru formația giurgiuveană care joia viitoare are un meci de foc la Ovidiu cu formația pregătită de Gheorghe Hagi.

 

Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș 1-0 (1-0)

A marcat: Alibec (min. 26)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar - Graovac, Tamaș, Dima - Răduț, Simion, Crepulja, V. Gheorghe (min. 57 G. Enache), Radunovic - Budescu (min. 88 Tounkara), Alibec (min. 80 Biceanu)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Edi Iordănescu): Pleșca - Pleașcă (min. 79 Drăghici), Larie, M. Constantin, Velisar - Fofana, Droppa (min. 58 N. Roșu) - Olaru, Ely Fernandes (min. 69 Chamed), D. Cardoso - Buș

Alte știri din Liga 1