Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Arădenii urcă pe loc de play-offCiprian Petcut / SportPictures.eu
22 Aug 2021

Liga 1: Arădenii urcă pe loc de play-off

UTA capătă forță pe „Francisc Neumann” și din echipa cu cele mai puține puncte obținute pe teren propriu în sezonul trecut, formația pregătită de Laszlo Balint a câștigat 7 puncte din trei jocuri în fața propriilor suporteri. Veniți din nou în număr mare, fanii „Bătrânei Doamne” și-au purtat favoriții către victorie și în partida contra celor de la FC Voluntari.

O primă repriză mai puțin ofertantă din punct de vedere al ocaziilor, cu un șut din lovitură liberă al lui Batha în minutul 13 și  cel de la 25 de metri al lui Ubbink din minutul 39, ambele reținute de Popa, partea a doua a jocului a început cu un șut periculos al lui Lopes în minutul 47 puțin pe lângă vinclul porții gazdelor. Echilibrul s-a rupt abia în minutul 74 după o lovitură liberă executată de Roger, o recentrare a lui Passaglia și o reluare din careul mic, tot cu capul, a lui Miculescu, iar opt minute mai târziu gazdele au profitat de spațiile mari din defensiva ilfovenilor și Roger a punctat din nou la capătul unui contraatac după o pasă ideală a lui Dangubic.

UTA face 11 puncte și urcă pe locul 5, în timp ce FC Voluntari rămâne cu 6 puncte pe locul 12.

 

UTA - FC Voluntari 2-0 (0-0)

Au marcat: Miculescu (min. 74), Roger (min. 82)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Iacob – Vukcevic, Erico, Benga, Baravykas – Antal (min. 60 Roger), Batha, Passaglia, Ubbink – Miculescu (min. 79 Isac), Hora (min. 60 Dangubic)

FC Voluntari (antrenor Liviu Ciobotariu): M. Popa – Ricardinho, Tamaş, Armaş, Vlad – Raţă, Droppa (min. 85 Achim), Tavares (min. 78 Paraschiv) – Lopes (min. 85 Merloi), Nemec (min. 85 Golan), I. Gheorghe (min. 57 L. Fulop)

Alte știri din Liga 1