Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Arădenii se impun la MediașSebastian Tataru / SportPictures.eu
27 Feb 2021

Liga 1: Arădenii se impun la Mediaș

UTA confirmă statutul de echipă periculoasă la meciurile din deplasare și se impune la Mediaș cu Gaz Metan pentru a se apropia de locurile de play-off.

Doar 43 de secunde au trecut de la primul fluier al arbitrului Horia Mladinovici până când balonul a trecut linia porții apărate de Buzbuchi trimisă de Antal, care a speculat indecizia fundașilor centrali ai gazdelor la o centrare venită de la limita careului de 16 metri. Arădenii au rămas în avanposturi și în minutul 12 înregistrează o dublă ocazie, Adrian Petre reluând din interiorul careului o centrare la bara a doua în stâlpul porții din stânga lui Buzbuchi, apoi Isac a tras în coechipierul său Roger. Portarul gazdelor a avut o intervenție reușită în minutul 18 la reluarea din mijlocul careului a lui Peteleu la o minge pusă de Adrian Petre, apoi medieșenii punctează la impresia artistică, dar nu și pe tabelă, în minutul 38 la foarfeca reușită de Alceus.

Roger le-a dat emoții gazdelor în minutul 60 după o cursă pe contraatac și un șut în plasa laterală, însă Yuri reușește să aducă o egalare nesperată pentru medieșeni în minutul 76. O centrare perfectă din lovitură liberă trimisă de Chamed l-a găsit liber pe fundașul central liber la 6 metri și reluarea sa cu capul a fost imparabilă pentru Balauru. Bucuria elevilor lui Mihai Teja a durat doar cinci minute, arădenii revenind în avantaj în urma golului înscris de Hora după o lovitură de colț la care o parte din vină îi aparține lui Buzbuchi, portarul gazdelor nereușins să rețină sau să respingă eficient balonul centrat de Roger.

Victoria obținută îi duce pe arădeni pe locul 7 cu 33 de puncte, în timp ce medieșenii înregistrează a treia înfrângere consecutivă și cu 28 de puncte rămân pe locul 12.

 

Gaz Metan Mediaș - UTA 1-2 (0-1)

Au marcat: Yuri (min. 76)/Antal (min. 1), Hora (min. 81)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Mihai Teja): Buzbuchi – De Moura (min. 46 Butean), Baco, Matias, Velisar – Alceus (min. 62 Ze Manuel), Da Silva – Chamed, Deaconu (min. 70 Morar), Valente (min. 83 Sambu) – Niţu (min. 46 Sarr)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Balauru – Peteleu, Melinte, F. Ilie, Shlyakov – Antal (min. 65 Buhăcianu), Vorobjovas, Isac, Rusu (min. 90 Miculescu) – Ad. Petre (min. 65 Hora), Roger (min. 90 Tomozei)

Alte știri din Liga 1