Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Antal aduce victoria arădenilor cu o execuție de clasăCiprian Petcut / SportPictures.eu
14 Aug 2021

Liga 1: Antal aduce victoria arădenilor cu o execuție de clasă

Meci cu garda jos pe „Francisc Neumann” între UTA și Universitatea Craiova, ambele formații dorindu-și victoria, însă în unele situații cu prea multă ardoare. Multe faze de poartă, dar și multe intrări dincolo de limita regulamentului, totul condimentat de o atmosferă de mare meci creată de spectatorii prezenți în număr mare în tribune au creat un spectacol în care s-a înscris o singură dată.

Markovic, un jucător dornic să dovedească că își merită locul între titularii Universității, a ratat în două rânduri în aceeași fază din minutul 16, prima dată cu o „scăriță” blocată de Iacob, apoi cu un șut din apropierea liniei de fund, trimis cu efect, la care portarul gazdelor a scos balonul de sub transversală. Arădenii au la rândul lor o suită de ocazii în minutul 26, pornită din gheata lui Hora la centrul terenului cu o pasă pe culoar pentru Roger și o pasă în fața porții respinsă de Vînă, apoi balonul ajunge la Ubbink, care prinde un voleu de la 14 metri ce trece peste transversală. Centrarea lui Nistor și reluarea cu genunchiul din 6 metri, peste poartă, a lui Markovic (min. 33) și șutul de la 25 de metri al lui Batha (min. 36) au fost ultimele ocazii ale primei reprize.

UTA putea profita de gafa lui Pigliacelli din minutul 51, dar Miculescu a intrat în unghi și și-a diminuat șansele, alegând varianta pasei înapoi pentru Ubbink, al cărui șut de la limita careului a trecut pe lângă stâlpul de la colțul lung. Șutul lui Fedele de la 30 de metri direct în brațele lui Iacob (min. 55) a fost urmat de deschiderea de scor. O centrare a lui Vukcevic de pe partea dreaptă și o reluare cu capul de la 14 metri a lui Antal a trimis balonul lobat peste Pigliacelli și a intrat în plasă pe sub transversală. Era minutul 70 și jocul s-a încins pe final. Fedele (min. 74) a trimis din interiorul careului din voleu peste transversală, Pigliacelli respinge în corner un șut din afara careului trimis de Bartha (min. 77), portarul oltenilor reținând apoi șutul lui Isac (min. 79). Ultima ocazie le-a aparținut oltenilor la centrarea șutată trimisă în careul mic de Bancu (min. 82).

UTA obține a doua victorie în acest campionat, prima pe teren propriu după remizele cu Farul și FCSB și urcă pe locul 6 cu 8 puncte, în timp ce Universitatea rămâne cu 6 puncte din două victorii.

 

UTA - Universitatea Craiova 1-0 (0-0)

A marcat: Antal (min. 70)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob – Tomozei (min. 69 Vukcevic), Erico, Medimorec (min. 80 Benga), Baravykas – Roger, Batha, Passaglia, Ubbink (min. 64 Antal) – Hora (min. 69 Dangubic), Miculescu (min. 64 Isac)

Universitatea Craiova (antrenor Laurențiu Reghecampf): Pigliacelli – Vlădoiu, Găman, Screciu, Bancu – Nistor, Mateiu (min. 62 Baiaram), Fedele (min. 88 Constantin) – Gustavo, Markovic, Vînă (min. 74 Căpăţână)

Alte știri din Liga 1