Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ammari aduce o victorie dulce pentru DunăreaSportPictures.eu
10 Feb 2019

Liga 1: Ammari aduce o victorie dulce pentru Dunărea

Dunărea Călărași pune capăt unei secete de aproape cinci luni și învinge Concordia Chiajna într-un thriller derulat pe teren propriu. Elevii lui Dan Alexa nu mai simțiseră gustul victoriei în campionat de la succesul din 15 septembrie cu FC Botoșani, iar adversarul de astăzi era la îndemâna lor, penultima clasată Concordia având la rândul ei o serie de 11 partide fără victorie.

Suspendat în urma eliminării din partida anterioară cu FCSB, tehnicianul gazdelor a trăit intens partida în tribune, mai ales că oaspeții au deschis scorul din penalty prin Guessan în minutul 27. Arbitrul Horia Mladinovici a indicat punctul cu var după ce Bourceanu a fost lovit în braț de balonul șutat de la mare distanță de un adversar. Doar opt minute a durat bucuria jucătorilor pregătiți de Adrian Falub, Honciu restabilind egalitatea în minutul 35 cu o reluare de pe linia porții a unei mingi centrate din corner de Ammari la care Greab nu a reușit să intervină.

După bara lui Fota din minutul 62, Concordia continuă să fie periculoasă și Calancea respinge greu un șut foarte bun al lui Guessan în minutul 69, însă cei mai insistenți sunt jucătorii Dunării. După ce Souda și Mediop au ratat din apropierea porții în minutul 50, iar Mediop nu l-a putut dribla pe Greab în minutul 54, Honciu l-a obligat pe Greab să scoată o minge grea trimisă pe jos în minutul 86, Concordia putea da lovitura prin același Guessan în minutul 88. Minutele de prelungiri aduc victoria gazdelor, Ammari reușind un șut din voleu de la peste 20 de metri ce a pus balonul în plasă lângă rădăcina barei din stânga lui Greab.

Scor final Dunărea Călărași – Concordia Chiajna 2-1 (1-1), o victorie de moral ce confirmă prestația bună a călărășenilor din prima etapă a sezonului.

 

Dunărea Călărași (antrenor Dan Alexa): Calancea - Dobrosavlevici, Luchin, Mendy - Vlădoiu, Bourceanu (min. 76 Munteanu), Honciu, Ammari - Souda (min. 83 Henderson) - Mediop, Keyta (min. 55 D. Benzar)

Concordia Chiajna (antrenor Adrian Falub): Greab - Meira, Marc, Cadamuro - Grădinaru, Albu, Gorobsov, N. Fota - Guessan (min. 90+1 Ivanovici) - Măzărache (min. 66 Bawab), M. Alexe (min. 46 Iloki)

Alte știri din Liga 1