Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Amintirile nu joacă fotbalRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
19 Mar 2015

Liga 1: Amintirile nu joacă fotbal

O partidă ce părea echilibrată, între o echipă ce a învins Steaua și Dinamo și una care a învins CFR în deplasare și a remizat cu CSU Craiova, a fost total debalansată din start de un gol venit rapid.

La Chiajna, Viitorul a primit vizita Pandurilor și au deschis repede scorul în minutul 3 dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Ungurușan asupra lui Mitriță. Mitrea a fost cel care a bătut și cu execuția sa precisă a pus gazdele în avantaj din start, după care oaspeții au intrat în joc, fără a abandona lupta. Până spre finalul de repriză nu apar ocazii importante, dar jocul se animă la driblingul în careul gorjean făcut de Henrique, care l-a depășit pe Gliwa, dar intrat în unghi nu a putut profita de situație și șutul întârziat este blocat de goalkeeper-ul oaspeților, revenit între buturi. Pandurii au un gol anulat pe motiv de ofsaid, apoi Nicoliță cere și el penalty la contactul cu Pintilii, dar arbitrul Istvan Kovacs nu acordă nimic.

Gazdele se distanțează la două goluri în minutul 62 cu reușita în doi timpi a lui Benzar, mijlocașul Viitorului speculând greșeala lui Momcilovic, a cărui pasă neglijentă trimisă cu capul l-a lăsat singur cu Gliwa. Câteva minute mai târziu același Benzar anunță iminența golului 3 cu un șut frumos de la 25 de metri, mingea trimisă de el trecând puțin pe lângă vinclul porții gorjene. La numai un minut distanță, în minutul 69, Țîru montează bijuteria pe inelul creat de Nicoliță, ex-stelistul trecând în careu ca o furtună pe lângă fundașii oaspeți și centrându-i ideal autorului golului. În minutul 82, Benzar face dubla cu o execuție din unghi, la colțul lung, ce îl lasă fără replică pe portarul Pandurilor și stabilește scorul final al partidei.

Viitorul – Pandurii 4-0 (1-0), un joc în care amintirea victoriilor recente nu le-a fost cu nimic folositoare oaspeților.

 

Viitorul (antrenor Gheorghe Hagi): Albuţ - Cr.Manea (min. 61 Hodorogea), Ţîru, Mamele, Mitrea - Benzar, Daminuţă, Nedelcu (min. 55 Marin), Nicoliţă - Henrique, Mitriţă (min. 65 Fl.Tănase)

Pandurii (antrenor Edi Iordănescu): Gliwa - Unguruşan, Cordoş (min. 62 Eric), Vasiljevic, Momcilovic – Anton (min. 73 Elton), Pintilii - Shalaj, Nistor, Răduţ – Roman (min. 53 Matulevicius)

Alte știri din Liga 1