Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Ambele echipe și-au atins obiectiveleBogdan Danescu / SportPictures.eu
21 Mar 2015

Liga 1: Ambele echipe și-au atins obiectivele

Un meci disputat pe terenul Extensiv, cu gazon ce a cunoscut vremuri mai bune. CS U Craiova și Astra au oferit un meci tensionat, dar fără prea multe ocazii de poartă, publicului craiovean ce a venit să vadă echipa locală pe o vreme ce îmbia la spectacol. Din păcate, miza meciului și-a spus cuvântul și exprimarea tehnică ofensivă a avut de suferit, ambele echipe asigurându-și cu preponderență siguranța defensivei. Din acest motiv, alături de gazonul ce a jucat feste purtătorilor de balon, actele tehnice ale protagoniștilor au fost limitate și elementul de efort a fost preponderent.

Craiovenii au avut un început mai bun de meci și s-au apropiat de gol în minutul 10 după un corner executat de Brandan, însă Seto i-a suflat lui Bawab mingea de pe cap îndepărtând pericolul. După jumătate de oră de joc, Astra dă replica tot la o fază fixă, o lovitură liberă de pe partea stângă executată de Budescu, mingea trimisă de Oros trecând peste poartă. Oaspeții au și un gol anulat în minutul 58 la un ofsaid al lui Enache la capătul unei faze create inspirat de Budescu, care a ”șerpuit” în careul gazdelor și a trimis la colțul careului mic pentru ”nouarul” astralilor. Tensiunea își spune cuvântul în minutul 75, când Wolakiewicz, intrat în minutul 51, a luat al doilea galben și i-a lăsat pe oaspeți în 10. Presiunea gazdelor sporește, dar defensiva lui Dorinel Munteanu rezistă și obține în cele din urmă menținerea rezultatului.

CS U Craiova – Astra 0-0, un rezultat care îi extinde primei echipe invincibilitatea la 17 etape (practic, de la meciul tur de la Giurgiu), iar oaspeților le aduce punctul care îi menține deasupra lui CSU în clasament.

 

CS U Craiova (antrenori Emil Săndoi și Sorin Cârțu): Bălgrădean – Achim, Kay, Izvoranu, Vătăjelu – Mateiu (min. 73 Dumitraş), Băluţă (min. 89 Briceag), Brandan, Madson – Herghelegiu (min. 73 A. Ivan), Bawab

Astra (antrenor Dorinel Munteanu): Lung – Gorupec, Găman (min. 51 Wolakiewicz), Oros, Junior Morais – Yahaya, Takayuki – Enache (min. 67 Tembo), Budescu, De Amorim – Spătaru (min. 57 I. Roşu)

Alte știri din Liga 1