Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Al nouălea meci fără victorie pentru ieșeniFlorin Cristescu / SportPictures.eu
16 Dec 2020

Liga 1: Al nouălea meci fără victorie pentru ieșeni

Politehnica Iași și Academica Clinceni au împărțit punctele la finele unei partide fără gol înscris, dar cu numeroase ocazii de poartă, disputată în Copou.

Calcan a stat la originea primelor două faze importante ale meciului, un corner care a trecut prin careul mic la care Frăsinescu nu a putut relua balonul (min. 3) și un șut din afara careului trimis înșelător, cu efect, pe care Vâlceanu l-a respins cu dificultate. Portarul oaspeților a fost atent la șutul prin surprindere al lui Cristea de la aproape 25 de metri în minutul 28 și a fost ocrotit de transversală în minutul 40 la voleul lui Vanzo, mingea revenind în teren după ce a lovit bara. Academica a avut o șansă imensă de gol în minutul 33, Lucian Dumitriu fiind blocat în ultimă instanță de Frăsinescu în momentul în care a șutat din 7 metri spre poarta goală.

Rusescu a fost blocat și el în minutul 59 de Axinte, portarul gazdelor, apoi două minute mai târziu Onea a ratat de puțin vinclul porții oaspeților cu un șut la colțul lung din afara careului. Pe final de meci ieșenii au cerut penalty în minutul 85 la balonul ricoșat din genunchi în mână lui Gardoș, însă arbitrul Bogdan Dumitrache a dictat lovitură de colț, pentru ca după trei minute să-l elimine pe Vanzo pentru al doilea cartonaș galben.

Ca urmare a remizei, Academica se menține pe locul 4 cu 24 de puncte și va primi vizita lui Dinamo în ultima etapă din 2020, în timp ce Politehnica Iași rămâne pe penultimul loc cu 11 puncte și se va deplasa la Mediaș pentru partida cu FC Hermannstadt.

 

Politehnica Iași - Academica Clinceni 0-0 (0-0)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Axinte – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – Vanzo, De Iriondo (min. 89 F. Cristea), Passaglia – Platini (min. 73 Popadiuc), A. Cristea (min. 90+2 Chacana), Calcan

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Paşov, Patriche (min. 71 Jutric), Gardoş, Dobrescu – Dumitru, Cebotaru (min. 57 Boiciuc), Cascini – Cordea (min. 57 Andronic), Rusescu (min. 72 Petrescu), Longher (min. 23 Cr. Tănase)

Alte știri din Liga 1