Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Al doilea succes pentru medieșeni sub comanda lui Jorge CostaCiprian Petcut / SportPictures.eu
09 Nov 2020

Liga 1: Al doilea succes pentru medieșeni sub comanda lui Jorge Costa

UTA a fost oprită de Gaz Metan Mediaș din seria de cinci partide fără înfrângere chiar pe arena ”Francisc Neuman” din Arad. Cu o prestație pe pantă ascendentă, formația medieșeană a obținut a doua victorie sub bagheta lui Jorge Costa și cu rezultatul din această seară a urcat pe locul 9 cu un total de 13 puncte, cu unul mai puțin decât UTA, care rămâne pe locul 7.

Cardoso a fost artizanul succesului oaspeților cu două reușite pe tabelă, prima dintre acestea survenind în minutul 23. O pătrundere de pe partea stângă a direcției de atac a medieșenilor l-a adus pe mijlocașul acestora față în față cu Iacob, portarul a atenuat șutul și Cardoso a revenit în posesia balonului, l-a driblat scurt pe Benga și a trimis în poarta goală. Cel de-al doilea gol al său a stabilit în minutul 81 rezultatul final al partidei și faza care l-a generat a avut o derulare similară: pătrundere în careu din partea stângă, dar de această dată șutul la colțul lung l-a învins din prima pe Iacob. Medieșenii au înscris cel de-al doilea gol al partidei în minutul 32, Ronaldo Deaconu executând perfect o lovitură liberă de la 17 metri central pe poartă, balonul intrând în plasă pe lângă rădăcina barei din dreapta portarului Iacob. Gazdele au redus din diferență în minutul 37 cu largul concurs al lui Buzbuchi, portarul Mediașului scăpând printre mănuși balonul șutat de Vlad Morar de la 15 metri, și au avut o ocazie imensă în minutul 65 de a egala, însă Ursu a trimis mult peste transversală din centrul careului.

Victoria le dă un impuls de moral medieșenilor care etapa viitoare vor primi vizita liderului FCSB, în timp ce UTA se va deplasa la Cluj pe terenul campioanei.

 

UTA - Gaz Metan Mediaș 1-3 (1-3)

Au marcat: V. Morar (min. 37)/Cardoso (min. 23 și 81), R. Deaconu (min. 32)

UTA (antrenor Laszlo Balint): Fl. Iacob – Bustea (min. 87 Tomozei), Erico Da Silva, Benga, Roumpoulakou – Oroian (min. 46 Ursu), N. Roşu, Al. Albu, D. Rusu – V. Morar (min. 87 Buhăcianu), C. Rus (min. 46 Ioniţă)

Gaz Metan Mediaș (antrenor Jorge Costa): Buzbuchi – Butean, Larie, Matias de Sousa, Trif – Alceus, Da Silva Junior – Horşia (min. 71 Ciocan), R. Deaconu (min. 71 Chamed), P. Costea (min. 22 Ze Manuel, min. 88 Valente) – D. Cardoso (min. 88 Baco)

Alte știri din Liga 1