Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România

Top news

Programul TV
 • 11:00
  Fotbal
  Liga 2: Sportul Snagov vs. Universitatea Cluj (live)
  Digisport 1
 • 13:00
  Fotbal
  Liga 2: UTA Arad vs. FC Argeș (live)
  Digisport 1
 • 15:00
  Fotbal
  Meci demonstrativ "Centenarul Fotbalului Românesc" (live)
  Digisport 1
 • 15:30
  Handbal
  EHF Cup: SCM Ramnicu Vâlcea vs. Herning-Ikast Handbold (live)
  Digisport 2
 • 17:15
  Handbal
  EHF Champions League: CSM București vs. Bietigheim (live)
  Digisport 1
 • 19:15
  Handbal
  EHF Champions League: Elverum vs. Dinamo (live)
  Digisport 2
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Al doilea succes în deplasare pentru ConcordiaIonut Tabultoc / SportPictures.eu
22 Sep 2018

Liga 1: Al doilea succes în deplasare pentru Concordia

Concordia Chiajna capătă un alt suflu sub bagheta lui Dorinel Munteanu. Tehnicianul aflat la prima partidă pe banca echipei ilfovene a savurat succesul elevilor săi în deplasarea de la Botoșani, una în care au fructificat singurele două ocazii notabile.

În minutul 32 o lovitură liberă executată de pe partea stângă de Gorobsov a fost reluată cu capul în plasă de Marc din 6 metri fără să fie talonat de adversari, tot cu o lovitură de cap Guessan stabilind în minutul 45 scorul final al partidei în urma unei centrări perfecte a lui Gabi Matei. FC Botoșani a început amenințător partida cu ratarea imensă a lui Golofca din minutul 3 când a fost găsit de Fabbrini cu o pasă în careul oaspeților, dar șutul său a fost respins cu un reflex de Greab. Portarul ilfovenilor este atent și parează execuțiile lui Dumitraș (min. 17) și Ongenda (min. 19) pentru ca apoi ritmul jocului elevilor lui Costel Enache să scadă. Abia după jumătatea reprizei secunde botoșenenii reușesc să se apropie de gol, dar nu din faze de construcție, ci din faze fixe. Dumitraș zguduie bara transversală în minutul 68 cu șutul de la 22 de metri din lovitură liberă, patru minute mai târziu Ongenda trimițând tot din lovitură liberă puțin peste transversală.

S-a încheiat FC Botoșani – Concordia Chiajna 0-2 (0-2), rezultat în urma căruia ilfovenii egalează la puncte Dinamo și trec peste gazdele lor de astăzi.

 

FC Botoșani (antrenor Costel Enache): Brînză – Karaboue, Burcă, Piţian (min. 46 Miron), Dumitraş – Rodriguez, Enriko Papa (min. 56 Florescu) – Golofca, Ongenda (min. 78 Brekalo), Fabbrini – M. Roman

Concordia Chiajna (antrenor Dorinel Munteanu): Greab – G. Matei, Leca, Marc, Fota – Prepeliţă, Gorobsov – Grădinaru, Nivaldo (min. 56 Ivanovici), R. Deaconu (min. 88 M. Cristescu) – Guessan (min. 71 Batin)

Alte știri din Liga 1