Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Al doilea meci amânat de vremea potrivnicăDragos Pascaneanu / SportPictures.eu
18 Mar 2018

Liga 1: Al doilea meci amânat de vremea potrivnică

Ninsoarea care continuă să cadă în Moldova a forțat amânarea pentru o dată ulterioară a celui de-al doilea meci din campionatul Ligii 1. Într-un comunicat oficial remis la puțin timp după ora la care ar fi trebuit să înceapă partida CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat:

Având în vedere,

- Ninsorile abundente din ultimele două zile, ce fac imposibilă disputarea jocului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 2-a, din play off-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.

- Prognoza meteo pentru următoarele zile ce confirmă imposibilitatea programării jocului.

- Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei programări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului CSM Poli Iași – Astra Giurgiu, din data de 18.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

Tot în această etapă, și din aceleași motive, a mai fost amânată partida FC Botoșani – Dinamo (play out),  programată inițial sâmbătă, 17 martie.

Alte știri din Liga 1