Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Aioani salvează un punct pentru ChindiaGeorge Fluster / SportPictures.eu
13 Ian 2021

Liga 1: Aioani salvează un punct pentru Chindia

Pe terenul Centrului Național de Fotbal de la Buftea, Chindia Târgoviște și Politehnica Iași și-au împărțit punctele, însă ieșenii revin acasă cu regretul că au scăpat printre degete victoria în minutele de prelungiri.

Prima parte a jocului a fost dominată de Chindia, formație gazdă a acestei întâlniri, care a reușit deschiderea scorului în minutul 13 cu largul concurs al portarului oaspeților Brînză. Acesta a încercat să respingă, dar nu a făcut decât să devieze ușor în propria plasă șutul lui Dumitrașcu din afara careului și le-a oferit târgoviștenilor șansa de a trece la conducere pe tabelă mai devreme decât se așteptau.

Ieșenii au fost mai prezenți în ofensivă în partea a doua a jocului, Aioani fiind pus la muncă de Calcan în minutul 60 cu un șut de la 20 de metri, apoi o minge ”bărbierită” de Căpușă a trecut milimetric peste transversală și implicit de un autogol, după care în minutul 63 Andrei Cristea a profitat de devierea cu capul a lui Frăsinescu în urma unui corner și a reluat din careul mic pentru a restabili egalitatea pe tabelă. Chindia solicită penalty în minutul 74 la o fază în care Brînză a degajat un balon și apoi l-a rașchetat cu piciorul pe Popa, dar arbitrul Iulian Călin nu a acordat nimic, iar pe secundele de final Aioani are un reflex remarcabil și respinge balonul șutat de la 12 metri de Andrei Cristea securizând un punct pentru elevii lui Emil Săndoi.

Remiza o urcă pe locul 6 pe Chindia cu 21 de puncte, iar ieșenii rămân pe locul 15, penultimul, cu 15 puncte.

 

Chindia Târgoviște - Politehnica Iași 1-1 (1-0)

Au marcat: Dumitraşcu (min. 13)/A. Cristea (min. 63)

Chindia Târgoviște (antrenor Emil Săndoi): Aioani – Căpuşă, Iacob, Piţian, Dinu – Neguţ, M. Dulca, Raţă, Dumitraşcu (min. 67 Yameogo) – D. Popa, D. Florea (min. 76 Berisha)

Politehnica Iași (antrenor Daniel Pancu): Brînză – Onea, Frăsinescu, Baxevanos, Buşu – F. Cristea (min. 36 Mensah, min. 70 Zajmovic), De Iriondo, Passaglia – Vanzo (min. 78 Popadiuc), A. Cristea, Calcan

Alte știri din Liga 1