Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Agonie și extaz pe ”Marin Anastasovici”George Ilinca / SportPictures.eu
23 Feb 2020

Liga 1: Agonie și extaz pe ”Marin Anastasovici”

Suporterii Astrei au trecut prin toate stările în partida favoriților lor de pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu contra celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Covăsnenii păreau că scufundă toate corăbiile elevilor lui Bogdan Andone prin golurile înscrise de Gal-Andrezly în minutul 28, atent la respingerea lui Lazar la șutul lui Carnat, și Carnat în minutul 41, șut sub transversală din 14 metri după o recuperare și o pasă în adâncime a lui Achahbar.

Dezamăgirea a fost spulberată în numai două minute din repriza secundă, Fatai înscriind în minutul 66 cu o reluare din 5 metri după o centrare a lui Alexandru Ioniță prost gestionată de defensiva echipei oaspete, apoi tot el a fost faultat în careu de Barisic un minut mai târziu și Alibec a transformat lovitura de pedeapsă.

Partida s-a încheiat la egalitate, 2-2, rezultat ce îi duce pe giurgiuveni pe locul 5 cu 42 de puncte, la egalitate cu FC Botoșani, care va disputa mâine seară ultimul meci al etapei și al sezonului regulat. Astra își păstrează locul în play-off, din care nu a lipsit niciodată de la instituirea acestui sistem.

 

Astra Giurgiu - Sepsi OSK Sf. Gheorghe 2-2 (0-0)

Au marcat: Fatai (min. 66), Alibec (min. 68 pen.)/Gal-Andrezly (min. 28), Carnat (min. 41)

Astra Giurgiu (antrenor Bogdan Andone): Lazar - Bruno, Tamaș, Graovac, Radunovic - Begue, Simion, Crepulja (min. 46 Fatai), V. Gheorghe (min. 58 Răduț) - Stahl (min. 14 Al. Ioniță), Alibec

Sepsi OSK Sf. Gheorghe (antrenor Leo Grozavu): Niczuly - Csiszer (min. 46 Ștefănescu), Bouhenna, Barisic, Fl. Ștefan - Velev - Radoslav, Achahbar - Carnat (min. 46 Celea), Safranko, Gal-Andrezly (min. 81 Grassano)

Alte știri din Liga 1