Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Agonie și extaz în prelungiriRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
22 Feb 2015

Liga 1: Agonie și extaz în prelungiri

După meciul din semifinala Cupei Ligii Adeplast contra celor de la Steaua, Astra a jucat din nou neconcludent și s-a împiedicat pe teren propriu în fața Concordiei Chiajna.

După o primă repriză în care fazele de poartă au lipsit aproape cu desăvârșire, gazdele merg la cabine în avantaj după golul marcat cu capul de Fatai, care a taxat momentul de uluială a lui Râmniceanu. La reluare, oaspeții apasă pe accelerație conștienți fiind că nu au ce pierde mai mult și, impulsionați de intrarea lui Wellington, încep să pună presiune pe defensiva lui Protasov. Golul egalării vine în minutul 76, atacantul brazilian al Concordiei reușind un gol de generic din foarfecă pe spate în urma unei lovituri libere recentrate cu capul la 6 metri de poarta lui Lung junior.

Ultimele minute ale partidei cresc suspansul și gazdele își văd încununate eforturile ofensive și cu ajutorul lui Râmniceanu, Fatai face dubla și aduce iluzia unei apropiate victorii. Elevii lui Șumudică, trimis în tribune și la această partidă, au spiritul de luptător al antrenorului lor și nu capitulează. În al treilea minut al prelungirilor Maftei trimite cu capul balonul la vinclul porții Astrei, dar bara se opune egalării. Nici bara, nici Lung junior și cu atât mai puțin inerta defensivă a Astrei nu mai au cum să se opună în ultimul minut al prelungirilor la reluarea din voleu a lui Wellington din centru careului echipei gazdă, stabilind scorul final al partidei Astra – Concordia 2-2 (1-0).

Giurgiuvenii mai pierd două puncte importante în cursa de urmărire a campioanei, în timp ce ilfovenii se apropie de locurile ce le asigură rămânerea ăn Liga 1.

 

Astra (antrenor Oleg Protasov): S. Lung jr. - Gorupec, Yousef, Oros, Morais - Takayuki, Laban, Yahaya (min. 81 Budescu) - Enache (min. 68 Chiţu), Fatai, De Amorim (min. 63 Tembo)

Chiajna (antrenor Marius Șumudică): Râmniceanu - Vagner (min. 75 Purece), Maftei, Lovin, Alves, Bucurică - Madeira, Grigorie (min. 56 Serediuc), Boldrin - Florea, Dina (min. 56 Wellington)

Alte știri din Liga 1