Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Achim aduce punctele pentru SteauaRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
07 Aug 2016

Liga 1: Achim aduce punctele pentru Steaua

Al doilea meci al sezonului contra celor de la Concordia Chiajna a fost mult mai greu pentru trupa lui Laurențiu Reghecampf. Venită după calificarea în play-off-ul Champions League, Steaua a trecut la limită de Concordia, chiar dacă starea de spirit era diferită la echipa ilfoveană. Învinsă cu 4-0 pe teren propriu etapa anterioară, trupa pregătită de Emil Săndoi a venit pe Arena Națională decisă să obțină un scor bun.

Așa cum era de așteptat, Steaua s-a aruncat în atac și Golubovici a dat primele emoții celor 2.000 de spectatori în minutul 5, șutul său din unghi fiind respins de Bălgrădean cu piciorul în corner. Neluț Roșu a dat replica în minutul 11 cu o lovitură de cap de la punctul de la 11 metri, balonul trecând puțin peste transversala porții lui Cojocaru. Roș-albaștrii revin în avanposturi și Adi Popa aruncă o bombă de la 25 de metri ce lovește bara din dreapta lui Bălgrădean, apoi Hamroun prelungește pe spate o minge centrată din lovitură liberă de Stanciu, dar mingea trece milimetric pe lângă bara de la colțul lung. Imediat după aceea Achim rămâne singur cu portarul Concordiei și încearcă să-i strecoare balonul printre picioare, dar Bălgrădean strânge la timp și apoi Mamele trimite în corner.

Presiunea Stelei se accentuează în repriza secundă, dar ocaziile clare se reduc. Achim mai încearcă o lovitură de cap cu pământul, dar exact pe direcția lui Bălgrădean, apoi Bucurică și Pena mută pericolul la poarta lui Cojocaru, însă mingiile trimise de ei nu prind cadrul porții steliste. Achim își încununează prestația și insistența cu un gol înscris în minutul 77 cu o execuție grea, mijlocașul Stelei reluând din voleu o centrare lungă a lui Hamroun respinsă cu capul de Mamele. Balonul a fost trimis la colțul lung, Bălgrădean nu a schițat plonjonul și a fost învins. Partida se încheie cu două lansări lungi ale lui Tamaș pentru Tudorie, atacantul roș-albaștrilor fiind blocat în ambele instanțe de portarul oaspeților.

Scor final Steaua – Concordia 1-0 (0-0), o victorie la limită, dar pe deplin meritată a vicecampioanei.

 

Steaua (antrenor Laurențiu Reghecampf): Cojocaru - G. Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic - Pintilii (min. 34 Muniru), Vl. Achim - Ad. Popa, N. Stanciu, Hamroun (min. 82 Mihalcea) - Golubovic (min. 56 Tudorie)

Concordia (antrenor Emil Săndoi): Bălgrădean - Feussi, Albu, Mamele, Melinte, Bucurică - Buleică (min. 79 Serediuc), Madeira (min. 84 M. Constantinescu), Neluţ Roşu - Răsdan (min. 79 R. Răducanu) - Pena

Alte știri din Liga 1