Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Academica smulge un punct la BotoșaniIonuț Tabultoc / SportPictures.eu
20 Sep 2020

Liga 1: Academica smulge un punct la Botoșani

FC Botoșani nu își revine după eliminarea din Europa League și cedează un punct pe teren propriu cu Academica Clinceni, formație ajunsă la a treia remiză consecutivă în campionat.

Elevii lui Marius Croitoru puteau fi penalizați în minutul 16 la o fază fixă, o centrare din lovitură liberă a lui Cristian Dumitru găsindu-l liber la bara a doua pe Pashov și lovitura de cap a acestuia a trimis balonul în bara din stânga lui Hankic. Treziți din pumni, moldovenii au replicat la faza următoare cu un trasor la firul ierbii trimis de Keyta de la 25 de metri, balonul trecând milimetric pe lângă rădăcina barei din dreapta lui Vâlceanu, apoi în minutul 34 Șeroni pătrunde în careul ilfovenilor și îl obligă pe portarul oaspeților să respingă în corner șutul său la colțul scurt.

În minutul 72 am consemnat debutul în tricoul Academicii pentru Cristian Tănase, cel înlocuit fiind fostul și actualul său coleg Gardoș, apoi în minutul următor Dumitriu îl găsește bine în careul gazdelor pe Boiciuc, care șutează pe lângă poartă dintr-o poziție bună. Ultima ocazie a partidei le-a aparținut moldovenilor, în al doilea minut al prelungirilor Patache ștergând cu fruntea balonul centrat la bara a doua de Țigănașu de pe flancul stâng.

FC Botoșani face 8 puncte și are o deplasare complicată la Sibiu etapa viitoare, în timp ce Academica, cu numai 3 puncte, va primi pe teren propriu replica celor de la Gaz Metan.

 

FC Botoșani - Academica Clinceni 0-0 (0-0)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Hankic – Haruț, Chindriș, Șeroni, Țigănașu – Cîmpanu (min. 60 Ashkovski), Rodriguez, Babunski (min. 73 M. Roman) – Keyta (min. 81 Fili), Dugandzic, Ofosu (min. 81 Patache)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu – Jutric, Gardoș (min. 72 C. Tănase), Patriche – Pashov (min. 84 Șerban), Sandu (min. 7 Achim), Cebotaru, Dobrescu – Boiciuc, Chandarov (min. 46 L. Dumitriu), C. Dumitru (min. 72 Andronic)

Alte știri din Liga 1