Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Academica smulge remiza în penultimul minutRăzvan Păsărică / SportPictures.eu
04 Dec 2019

Liga 1: Academica smulge remiza în penultimul minut

Academica Clinceni și FC Hermannstadt au încheiat la egalitate disputa din localitatea ilfoveană, rezultat ce nu folosește prea mult niciuneia dintre ele.

O primă repriză fadă, fără faze de poartă a fost urmată de una care a început promițător cu ratarea lui Buziuc din minutul 49 după un dribling de efect în careul sibienilor ce a făcut inutilă ieșirea lui Cristiano dintre buturi, dar șutul său nu a prins cadrul porții. După șapte minute oaspeții au reușit să deschidă scorul după o centrare de pe partea stângă a lui Bușu și o prelungire cu capul a lui Yazalde la bara a doua de unde Petrișor Petrescu a reluat din 6 metri în plasă. Buziuc a încercat să îl învingă pe Cristiano cu o execuție din foarfecă în minutul 77, dar portarul sibienilor a fost la post, apoi în minutul 89 Vojtus aduce egalarea cu o reluare simplă din 2 metri după o pătrundere a lui Robert Ion încheiată cu un șut pe care Cristiano nu l-a putut reține.

Remiza îi duce pe ilfoveni la 19 puncte, la fel ca Sepsi OSK, și se mențin pe locul 11, în timp ce sibienii fac 16 puncte și rămân pe penultimul loc.

 

Academica Clinceni - FC Hermannstadt 1-1 (0-0)

Au marcat: Vojtus (min. 89)/P. Petrescu (min. 56)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - G.Matei, Răuţă, Patriche, Pârvulescu - Cebotaru - Merloi (min. 78 F. Achim), Şut (min. 67 A. Popescu), Deretti (min. 46 R. Ion), Buziuc - Vojtus

FC Hermannstadt (antrenor Eugen Neagoe): Cristiano - Luchin, Viera, Stoica, Opruţ - R.Pires, Rimane, L. Dumitriu (min. 86 Taira) - Vodă (min. 15 Yazalde), P.Petrescu, Buşu (min. 64 Tătar)

Alte știri din Liga 1