Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Academica revine pe tabelă și pleacă cu punct de la BotoșaniIonut Tabultoc / SportPictures.eu
30 Aug 2019

Liga 1: Academica revine pe tabelă și pleacă cu punct de la Botoșani

FC Botoșani încheie a cincea partidă fără victorie în campionat după ce la jumătatea primei reprize a jocului de pe teren propriu cu Academica Clinceni conducea cu 2-0 și părea că va continua cu un galop de sănătate.

Țigănașu, în minutul 4 cu un șut din colțul careului mic ce a trimis balonul în bara de la colțul lung și apoi în plasă, și Ofosu, în minutul 26 cu o finalizare din unghi după o lansare lungă primită la limita careului mare și un dribling în viteză pe lângă Vâlceanu, au adus avantaj pe tabelă pentru echipa moldavă. Academica a renăscut în ultimele zece minute înainte de pauză: în minutul 36 Buziuc a finalizat în doi timpi din mijlocul careului la o fază în care defensiva gazdelor a gafat în lanț, apoi în al doilea minut al prelungirilor Vojtus aduce egalarea cu un șut în cros fără preluare de la marginea careului de 16 metri.

Repriza secundă nu a fost una la fel de ofertantă din punct de vedere al golurilor, singura mare ocazie aparținând ilfovenilor pe final de meci. În minutul 86, din zona punctului cu var Vojtus a trimis cu capul, de pe picioare, în stâlpul din dreapta lui Pap și Academica putea pleca acasă cu toate cele trei puncte. Așa, elevii lui Ilie Poenaru iau un singur punct și se distanțează de ultima clasată FCSB, iar FC Botoșani face 11 și se menține pe locul 6.

 

FC Botoșani - Academica Clinceni 2-2 (2-2)

Au marcat: Ţigănaşu (min. 4), Ofosu (min. 26)/ Buziuc (min. 36), Vojtus (min. 45+2)

FC Botoșani (antrenor Marius Croitoru): Pap - Hăruţ, Miron, Chindriş, Ţigănaşu - Rodriguez, E. Papa (min. 59 Pierce) - Ofosu, Ongenda, Ashkovski (min. 81 Cimpanu) - Andronic (min. 46 Moussa)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): Vâlceanu - L. Buş (min. 85 C. Dumitru), Chatziterzoglu , Patriche, Dobrescu - Şut, Cebotaru - Pârvulescu (min. 30 Răuţă), Popescu (min. 62 R. Ion), Buziuc - Vojtus

Alte știri din Liga 1