Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Click aici pentru a afla mai multe detalii. ascunde mesajul
Site-ul sporturilor din România
Liga 1
powered by Panini
Liga 1: Academica, restanțieră în startul sezonuluiGheorghe Fluster / SportPictures.eu
07 Aug 2021

Liga 1: Academica, restanțieră în startul sezonului

Academica Clinceni este o echipă pierdută în acest start de sezon, elevii lui Ilie Poenaru părând a-și fi pierdut busola după un campionat în care au fost echipa-revelație și au jucat în play-off. Partida de astăzi de pe teren propriu cu FC U Craiova a adus cea de-a patra înfrângere din tot atâtea etape și ilfovenii rămân restanțieri în fața celor care i-au creditat cu încrederea pentru un nou sezon reușit.

Cu o prestație neconcludentă, Academica s-a văzut condusă pe tabelă din minutul 27 în urma golului lui Sidibe. Atacantul oaspeților a fost angajat de Baeten în centrul defensivei ilfovene pe un spațiu larg lăsat de Gardoș și Holzmann, după care a profitat de o ieșire tardivă a lui Păun și l-a învins simplu pe portarul gazdelor. Minutul 43 a dus la majorarea scorului, Baeten, servantul de la primul gol fiind de această dată la finalizare. O incursiune în flancul drept a lui Asamoah s-a încheiat cu o centrare la prima bară în careul mic pentru vârful oltenilor, care a deviat simplu și l-a învins pe Păun.

După pauză tot oltenii sunt mai periculoși și în minutul 72 Păun este obligat să respingă în corner un șut din unghi al lui Hugo Vieira. Abia în ultimele 10 minute Academica se arată a fi mai periculoasă. După un șut al lui Omoh ce a ratat de puțin cadrul porții lui Gremsl, portarul oaspeților a fost nevoit să scoată balonul din plasă în minutul 84 când Chandarov a trimis cu capul din apropiere o centrare din corner la bara a doua trimisă de Omoh. Cascini mai trimite o dată cu capul în minutele de prelungiri, fără emoții pentru Gremsl și partida se încheie cu victoria meritată a oltenilor care acumulează 6 puncte.

 

Academica Clinceni - FC U Craiova 1-2 (0-2)

Au marcat: Chandarov (min. 84)/Sidibe (min. 27), Baeten (min. 43)

Academica Clinceni (antrenor Ilie Poenaru): A. Păun – Fl. Achim, Bilali, Gardoş (min. 68 Patriche), Holzmann (min. 46 Pîrvulescu) – Cioiu (min. 57 Omoh), L. Filip (min. 57 Chandarov), Cascini, Vanzo (min. 46 William) – Vellios, Gavra

FC U Craiova (antrenor Adrian Mutu): Gremsl – R. Negru, Diallo, Kovacic, Huyghebaert – S. Asamoah, D. Albu, V. Pop (min. 74 Gajic) – S. Sidibe (min. 74 Bagayoko), C. Bălan (min. 64 Vieira), Baeten (min. 64 Raicea)

Alte știri din Liga 1